Last news in Fakti

1 Март, 2021 10:25 1 675 5

Ругантните само надъхват Кирил Десподов, смята легенда на ЦСКА

  • цска-
  • футбол-
  • петър жеков-
  • кирил десподов-
  • лудогорец

Според голмайстор №1 в елита за всички времена ЦСКА все още има минимален шанс за титлата, въпреки загубата с 0:1 от Лудогорец в Разград, която отвори разлика от шест точки в полза на "орлите"

Ругантните само надъхват Кирил Десподов да показва най-доброто от себе си на терена, смята легендата на ЦСКА Петър Жеков. Според голмайстор №1 в елита за всички времена ЦСКА все още има минимален шанс за титлата, въпреки загубата с 0:1 от Лудогорец в Разград, която отвори разлика от шест точки в полза на "орлите".

Именно Десподов беше в основата на успеха, като изигра много силен мач срещу бившия си отбор. След мача той получи куп обиди от феновете в социалните мрежи. Според Жеков това обаче е контрапродуктивно в случая с Десподов.

"Когато те псуват толкова много, ти се надъхваш още повече, както е при Десподов. Десподов и Антон Недялков уж ги продавахме в чужбина, а сега са в Разград и ние взехме едно дърво за тях. Казвах на Гриша Ганчев да не бърза да ги продава, а да ги остави още малко", заяви легендата пред България Днес.

Жеков смята, че загубата на ЦСКА в Разград е логична, тъй като отборът не е отправил точен удар във вратата на Лудогорец.

"Няма как да победим Лудогорец, като не можем и един път да уцелим вратата. Има още доста мачове до края, ще ни бъде трудно с Локо Пд и Берое. Кой ги брои Левски? Тях ще ги прегазим. Добре поне, че няма да изпаднат, без тях няма да е интересно", каза още бившият нападател.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Камбуров

    5 0 Отговор
    И на теб ще видим сметката.
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 0 Отговор
    Игра добре,трудно го пазеха!Играха страхливо срещу него и единственния гол е 80% негов!Голяма разлика от играта ...До гола,първо полувреме...Второ полувреме в отбора на разград видях Страх,страх,а в отборът на цска .....Нищо,дори желание нямаше за промяна на Нищото!Едно време съм гледал бг-отбори срещу колоси,губеха,но имаше борба,а и доста скалпове отмъкнаха на велики отбори!Сега футболът в бг е,като политиката...Отврат!!!
  • 3 Мафия

    2 2 Отговор
    Кога най-сетне ще видим #ГЕЛ и #КОЙ в централния?!
  • 4 Стоян Александров

    6 2 Отговор
    Левски ще победи Тирето. Тук си в грешка голмайсторе. Всичко вече е уредено, но ти още си мислиш, че тук има футбол. Това не е ЦСКА ЦСКА ВЕЧЕ ГО НЯМА.... ФАЛИРА И ГО ЗАЛИЧИХА. Това е Етрополе. Толкоз. И други отбори ще Ви бият. Вие сте доста слаб отбор. Мачовете с Рома много Ви подвеждат. Ноте бяха чисто тото. Колко си заблуден пенсионерче.

    Коментиран от #5

  • 5 Левски 1914

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Стоян Александров":

    Много хубаво си го написал с главни букви и аз всеки ден им го пиша ама има двама трима дето се дразнят и обиждат. А пък бай ти Петър е изкукуригал той си говори колкото да не заспи.