Last news in Fakti

1 Март, 2021 11:18 1 951 2

Направиха класация на най-богатите футболни съпруги

  • виктория бекъм-
  • футболни съпруги-
  • футбол-
  • богатство

В нея влизат дамите, които сами са спечелили парите си

Направиха класация на най-богатите футболни съпруги - 1
Снимка: БГНЕС

Виктория Бекъм е най-богатата футболна съпруга в класацията на "Сън". В нея влизат дамите, които сами са спечелили парите си.

Със своите 360 млн. паунда Виктория е далеч пред останалите. По-голямата част от богатството си тя натрупа още като част от най-успешната момичешка група в света "Спайс Гърлс". Освен това съпругата на Дейвид Бекъм е била лице на десетки известни марки, а в последните години се изявява и като дизайнер.

След нея се нарежда Шакира с 220 млн. паунда лично състояние. С изкупените 80 млн. албума по целия свят любимата на Жерар Пике е най-продаваната женска латино изпълнителка в света.

Третото място изненадващо е за Колийн Рууни. Нейните пари са далеч от Виктория и Шакира - 14 млн. паунда, но те са заработени с хитри ходове. Съпругата на Уен Рууни списва модни колони за знамености в списанията ОК! и Closer и това ѝ носи повече от добри доходи. Освен това създаде DVD с упражнения, а се изявява и като детски автор.

В топ 10 влизат още Джорджина Родригес (Кристиано Роналдо), Пери Едуардс (Алекс-Окслейд Чембърлейн), Кристин Лампард (Франк Лампард), Ориана Сабатини (Пауло Дибала), Уанда Нара (Мауро Икарди), Аби Кланси (Питър Крауч) и Хелън Фланаган (Скот Синклеър).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 лигли

    0 1 Отговор
    Най-богати са тези, които най малко харчат. Щото всички висят като пиявици. И като ги ритнат, се самоубиват.