Last news in Fakti

2 Март, 2021 16:28 1 376 1

В Англия: Мбапе предпочита Ливърпул пред Реал Мадрид

  • мбапе-
  • ливърпул-
  • реал мадрид-
  • манчестър юнайтед-
  • клоп-
  • псж-
  • трансфер

"Той харесва и Манчестър Юнайтед като клуб, но предпочита да работи с Юрген Клоп в Ливърпул", се казва в материала

В Англия: Мбапе предпочита Ливърпул пред Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Най-предпочитаната дестинация за голямата звезда на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е Ливърпул. Това твърди английският трансферен експерт Дънкан Касълс, който работи за "Таймс". Според него французинът ще напусне със сигурност Лига 1 и вариантите пред него са два - Премиър лийг и Ла Лига. Касълс твърди, че има информация, че голямото предпочитание на нападателя е Ливърпул. Реал Мадрид и Барселона са другите възможности, но финансовите проблеми на каталунците на практика ги вадят от тази трансферна битка.

"Желанието му за следващия етап от неговата кариера е да премине в една от двете лиги - Премиър лийг или Ла Лига. Казаха ми, че предпочитанието му за Висшата лига е Ливърпул. Той харесва и Манчестър Юнайтед като клуб, но предпочита да работи с Юрген Клоп в Ливърпул. Другата възможност е Испания, където варианти са Барселона, където обаче има очевидни финансови проблеми, и Реал Мадрид, който го преследва още от времето преди трансфера му в ПСЖ", заяви Касълс в известния си подкаст Transfer Window Podcast.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост райдър

    3 1 Отговор
    И децата вече знаят,че от лятото ще премине в Реал Мадрид..Къв Ливърпул кви 5лв...