Last news in Fakti

18 Март, 2021 13:04 2 025 7

Треньорът на младежите: Никога няма да простя на хората, които ни попречиха да се класираме на Европейско

  • национален отбор-
  • младежи-
  • прошка-
  • пречка-
  • класиране-
  • европейско първенство-
  • димитров

"Не мога да го преглътна и да го преживея, това е една от причините да искам да пробвам отново с младежите", призна Александър Димитров

Треньорът на младежите: Никога няма да простя на хората, които ни попречиха да се класираме на Европейско - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров беше гост в предаването "Домът на футбола" в ефира на DIEMA SPORT. Той коментира и предстоящите мачове на мъжкия национален отбор, както и мачовете на младежите.

"Мога да помогна с всичко, което поискат селекционерите на националния отбор, имал съм отлична комуникация и с Хубчев и с Балъков, сега и с Ясен Петров. Поздравявам всички, които попаднаха в селекцията, добри момчета, целенасочени, работливи, младите ни състезатели не са чалгари, те искат да побеждават, дават най-доброто от себе си, последното нещо е заведения, коли, жени. Те искат да се развиват, да побеждават, те го показаха в последните две години", коментира той.

"Когато поех младежкия национален отбор, амбициите ми бяха да дадем максимален брой състезатели в мъжкия национален отбор, някои дребни неща ни попречиха да се класираме, тогава успехът щеше да е на българския футбол, а не на Александър Димитров, няма да им го простя никога, те си знаят кои са, не искам да се връщам назад.

Темата е приключила, не искам да се връщам назад, не мога да го преглътна и да го преживея, това е една от причините да искам да пробвам отново с младежите, имаме добри момчета. Имаме подкрепата на Ясен Петров, той може да разчита на мен, както и аз на него", добави Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Те юношите

    7 2 Отговор
    Играят по добре от мъжете. Даже не знам защо не вземат 5-6 момчета от юношите и едно ядро от по опитни и да се пробваме. На всеки е ясно, че класиране за Мондиал е невъзможно, но поне ще е стъпка тези момчета да ги ошлайфат, да ги хвърлят срещу големи отбори, яка битка и това е, така се става футболист. От сегашния национален отбор играят с характер и мъжество 2-3-ма човека, и то не всеки мач. Другите хем не искат, хем не могат!
  • 2 Мим33

    11 2 Отговор
    Абе стига и ти си говорил с недомлъвки,за твое оправдание.Ами кажи ги ,кои са тези дето са ти попречили да си развиеш потенциала....или само така във въздуха,празни думи...

    Коментиран от #3, #4

  • 3 миролюбивия

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мим33":

    Не е Бойко

    Коментиран от #5

  • 4 АНОНИМЕН

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мим33":

    Ти пък чак и с имена и адреси! И след дни - нова булка/треньор/!
  • 5 някой си

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "миролюбивия":

    Момченцето е кумец на Бойко. Герберастка калинка. Слаб треньор. Добре, че го изгониха с шутове от Берое, където беше запътил отбора към Втора лига. Освободи половината отбор, класни футболисти без достойно попълнение. Сега се изкарва голям капацитет.
  • 6 ами даааа

    4 0 Отговор
    И той като кума си, все другите са му виновни. На калпав Сашо вълната му пречи.
  • 7 Йеронимус БОШ

    1 0 Отговор
    Или ги казваш кой са ти пречили или си мълчиш ?