25 Март, 2021 06:53 7 300 1

Разтърсваща новина потресе Лацио късно снощи!

  • лацио-
  • даниел герини-
  • катастрофа

Жертвата е Даниел Герини, който е юноша на “орлите”

Разтърсваща новина потресе Лацио късно снощи! - 1

19-годишен талант от Примаверата на Лацио е загинал, а други двама негови връстници са в критично състояние при тежка автомобилна катастрофа, станала около 20:00ч. снощи в италианската столица Рим. Жертвата е Даниел Герини, който е юноша на “орлите”.

Герини е роден в Рим на 21 март 2002 г. Израствайки в школата на Лацио, той е носил още младежките екипи на Торино, Фиорентина и Спал, преди да се завърне този сезон в Примаверата на “бианкочелестите”. 19-годишният талант е бил и младежки национал на Италия.

Малко преди полунощ местно време социалните мрежи на клуба съобщиха трагичната новина и изказаха съболезнования на близките на Даниел:„Все още шокирани от болка, президентът и всички от Спортното дружество в Лацио изказват съболезнования на семейството на младия Даниел Герини “, написаха от Лацио.

Разтърсваща новина потресе Лацио късно снощи!


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лацио

    23 4 Отговор
    Лацио е голям отбор, най-истинският отбор в Италия! Поклон пред таланта на Лацио!