28 Март, 2021 11:46 2 296 2

Един от най-добрите футболисти на ЦСКА пак се счупи

  • цска-
  • адалберто пеняранда

На "Армията" се надяват, че Пеняранда ще успее да се възстанови до първия мач от полуфиналите за Купата на България срещу Лудогорец на 7 април

Един от най-добрите футболисти на ЦСКА пак се счупи - 1
Адалберто Пеняранда срещу Черно море, снимка: БГНЕС

Поредна контузия сполетя един от най-добрите футболисти на ЦСКА Адалберто Пеняранда. Венецуелецът не взе участие в контролата с Литекс вчера, загубена с 1:2. Той дори не се появи на Панчарево, пише "Мач Телеграф".

На "Армията" се надяват, че офанзивният футболист ще успее да се възстанови до първия мач от полуфиналите за Купата на България срещу Лудогорец на 7 април.

Проблем в бедрото отложи завръщането в игра и на аржентинеца Федерико Варела. Аржентинецът първо получи почивка заради раждането на детето му, а след това бе болен. Очакваше се да се завърне на терена в проверката вчера, но това не се случи.

Срещу Литекс не игра и Амос Юга.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емзеперикс-братче мило обади се.

    2 0 Отговор
    Извинявайте,но не запомних,нито едно от тези 3 имена..бихте ли ги,повторили,че да си ги запиша..в този отбор има ли българчета,на които децата да искат да подражават,да им купуват екипите с имената,да им се радват на играта,да мечтаят да станат като Бербатов,като Стоичков,като Г.Димитров,като Г.Велинов и т.н.аз не съм от ЦСКА,но най-великите мачове които съм гледал на живо,са на този велик клуб.а,тогава бяха само българи..та,къде са сега,Българчетата..а.просто въпрос..
  • 2 Котков

    0 1 Отговор
    Чорбарите са си трошливи.