28 Март, 2021 17:04 2 895 2

Прецедент беляза една от световните футболни квалификации

  • стефани фрапар-
  • съдийка-
  • световна квалификация-
  • нидерландия-
  • латвия

37-годишна французойка беше главен рефер на двубоя между Нидерландия и Латвия в Амстердам, спечелен с 2:0 от домакините

Прецедент беляза една от световните футболни квалификации - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Съдийката Стефани Фрапар стана първата жена в историята, която ръководи среща от световните квалификации по футбол за мъже.

37-годишната французойка беше главен рефер на двубоя между Нидерландия и Латвия в Амстердам, спечелен с 2:0 от домакините.

През декември 2020 Фрапар беше и първата дама, която получи наряд за среща от Шампионската лига за мъже, когато Ювентус надделя с 3:0 над Динамо Киев в Торино в груповата фаза на надпреварата.

Тя също така ръководи и друг значим мач в мъжкия футбол за Суперкупата на Европа между Ливърпул и Челси през 2019 година в Истанбул, в който мърсисайдци"" спечелиха след изпълнение на дузпи.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай ти Ганя

    9 5 Отговор
    Навсякъде ги изтипосаха тея жени, да си гледат дома и семейството не да се навират където си мерят шпагите мъжете
  • 2 Добре че няма публика

    10 0 Отговор
    Надрусаните холандци щяха да я задяват!