1 Април, 2021 09:15 2 617 6

Левски чака Павел Колев и стартира мащабна акция

  • футбол-
  • левски-
  • селекция-
  • преговори-
  • павел колев

Става дума за началото на преговорите с играчите, чиито договори изтичат след края на сезона

Левски чака Павел Колев и стартира мащабна акция - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще стартира мащабна акция по облика си за следващия сезон. Това ще стане само след броени дни, като за целта се чака завръщането на изпълнителния директор Павел Колев.

Става дума за началото на преговорите с играчите, чиито договори изтичат след края на сезона. Това са общо десет футболисти. Те все още стоят на изхода на „Герена“ и до този момент не са водени разговори с тях въпреки слуховете, пише Мач Телеграф.

Една от причините е, че Павел Колев отсъства дълго заради ангажименти, които имаше като делегат за няколко световни квалификации. А без него не може да бъдат подписвани договори, категорични са от „Герена“.

Така акцията за задържането на играчите, които имат място в отбора, ще се проведе през април. До края на месеца се очаква да настъпи и допълнително финансово спокойствие, след като влезе в сила договор с букмейкърска фирма, която все още чака лиценз за България.

Наскоро Наско Сираков обяви, че няма да има проблем с двама от играчите, чиито отношения с отбора изтичат през лятото – Боби и Ради Цоневи. Списъкът включва още Стивън Петков, който играе на „Герена“ като преотстъпен от Фарензе, Николай Михайлов, Валери Божинов, Матео Стаматов и Мартин Райнов, който е капитан на отбора.

Висящо е положението и на дошлите през зимата Звонимир Микулич, Ребин Сулака и Драган Михайлович. При тях нещата ще зависят и от резултатите, които Левски постига в мачовете до края на първенството.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    9 0 Отговор
    Наско е тръгнал да прави нов отбор с щангиста Михайлов и Божинов
  • 2 Лост

    8 0 Отговор
    Добре де, този П. Колев какъв е? Иди ми-доди ми. В БФС съм -не съм в БФС. Отивам си от Левски, но още съм там. Изгони Славиша -Славиша недей да си хоиш!
  • 3 Муууу

    6 5 Отговор
    Мащабна акция закриване на отбора.ХаХа.

    Коментиран от #4

  • 4 Грух грух

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Муууу":

    Айде в кочинката.
  • 5 Майкъл

    1 0 Отговор
    От един прост ,,журналя"-та чак делегат,та и директор на клуб!!! Къде ти са завършените школи,в Германия ли,в Англия ли и т.н.!? Па така се е наперил,че все едно е най великата футболна легенда! Пази боже-кривогледо да прогледа!!! Не завиждам въобще на Уефски!!!
  • 6 до Хахаха

    1 0 Отговор
    Не е щангист, а е сумист. Разбра ли етрополско магаре?