1 Април, 2021 11:16 1 467 0

Живко Миланов държи нещата в Левски под контрол

  • славиша стоянович-
  • живко миланов-
  • левски-
  • футбол

Славиша Стоянович е диагностициран с COVID-19 и в момента е под карантина

Живко Миланов държи нещата в Левски под контрол - 1


Помощник-треньорът на Левски - Живко Миланов, държи постоянна връзка със Славиша Стоянович относно състоянието на отбора. Както е известно, треньорът бе диагностициран с COVID-19 и в момента е под карантина.

Сърбинът със словенски паспорт е пипнал заразата, докато е в родината си. Стоянович не води отбора срещу Локомотив София, като няма да е на пейката и в предстоящия спаринг със Сливнишки герой, както и гостуването на Черно море при подновяването на битката в елита.

Двамата с Миланов са в постоянен контакт и Славиша е наясно в какво състояние се намират футболистите, както и кой от възстановяващите се от травми е най-близо до завръщане в игра. Тренировките, по които се готви в момента отборът, също са проконтролирани от Стоянович, а дори в негово отсъствие помощник-треньорът държи на строгата дисциплина.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА