Last news in Fakti

1 Април, 2021 11:33 1 702 1

Левски ще опита да си върне сърбин през лятото

  • левски-
  • славиша стоянович-
  • футбол-
  • милош цветкович

Милош Цветкович бе опция и за зимната селекция на "сините", но в крайна сметка тогава Славиша Стоянович реши да привлече Драган Михайлович

Левски ще опита да си върне сърбин през лятото - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще опита да си върне десния бек Милош Цветкович идното лятото. Сърбинът бе опция и за зимната селекция на "сините", но в крайна сметка тогава Славиша Стоянович реши да привлече Драган Михайлович.

Последният обаче е на "Герена" само до края на сезона. Дотогава е преотстъпен от кипърския гранд АПОЕЛ Никозия. "Сините" искат да го задържат, но това най-вероятно няма да се случи.

В момента 31-годишният Цветкович е част от Младост Лучани, където е твърд титуляр. Милош носи синята фланелка от есента на 2017 година до лятото на 2019-а. В този период записа общо 69 мача във всички турнири.

Славиша Стоянович познава отлично качествата на футболиста, с когото работеха заедно през 2018 година.

Цветкович става свободен агент през лятото, така че ще излезе без пари, което е добре дошло за "сините", които и без това нямат много средства за селекция след края на кампанията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знайко

    0 0 Отговор
    "В момента 31-годишният Цветкович." За какво му е на Левски този "пенсионер". Най много да играе още 1-2 години и после какво? Трябва да се търсят по-млади играчи.