2 Април, 2021 17:57 1 177 0

Зидан: Не е моя работа да говоря за трансфер на Ерлинг Холанд

  • зидан-
  • рамос-
  • контузия-
  • азар-
  • завръщане-
  • трансфер-
  • реал мадрид-
  • холанд

"Никой не е виновен за контузията на Серхио Рамос", заяви наставникът на Реал Мадрид

Зидан: Не е моя работа да говоря за трансфер на Ерлинг Холанд - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан даде традиционната си пресконференция пред кръга в Ла Лига този уикенд. “Лос бланкос” домакинстват утре на Ейбар от 17:15, а французинът отговори на някои от актуалните въпроси около своя тим. Малко изненадващо с основната група днес тренираха Еден Азар и Тони Кроос, но все още няма конкретна дата за завръщането на белгиеца.

"Нямаме план за завръщането на Азар, но няма да прибързваме. Ще изчакваме стъпка по стъпка нещата, но не мога да кажа кога ще го видим на терена. Ако е след три дни, ще е супер, ако са десет, пак ще е добре. Но сме щастливи, защото е по-добре”, коментира ситуацията с Азар Зидан.

След той заяви, че не обвинява никого за контузията на Серхио Рамос, който получи травма докато бе с националния тим на Испания и поради тази причина няма да е на разположение за Ел Класико следващия уикенд и четвъртфинала с Ливърпул.

"Никой няма вина - нито Реал, нито Испания. Тези неща се случват във футбола и са част от него, колкото и да не ни харесва. Трябва да го приемем. Искаме да се възстанови възможно най-бързо, защото е наш капитан. Искаме той да е винаги на линия, но сега трябва да помислим за тези, които са здрави,” обясни ситуацията френският наставник, след което коментира и ситуацията около бъдещето на Рамос, чийто договор изтича през лятото.

"Не мисля, че изборите за нов президент на клуба или контузиите имат някакво сериозно влияние на преговорите. Надявам се той да остане, в контакт сме, дори и по време на контузията му. Но тази година имахме твърде много контузии.”

След това той отказа да коментира в конкретика излязлата вчера информация между представители на Реал Мадрид и Мино Райола, както и бащата на Ерлинг Холанд.

“Тук всеки прави каквото трябва и каквото смята за правилно. Моята работа е да подготвя отбора,” лаконичен бе французинът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА