Last news in Fakti

2 Април, 2021 20:02 1 679 1

Левски ще се опита да задържи трима от чужденците

  • левски-
  • договор-
  • удължаване-
  • микулич-
  • сулака-
  • михайлович-
  • състав

"Сините" се надяват да преподпишат с Звонимир Микулич, Ребин Сулака и Драган Михайлович

Левски ще се опита да задържи трима от чужденците - 1
Снимка: levski.bg

Ръководството на Левски е твърдо решено да задържи дошлите през зимата Звонимир Микулич, Ребин Сулака и Драган Михайлович. Това са тримата чужденци, които са направили най-добро впечатление с изявите си и на "Герена" смятат, че може да бъдат полезни в тима за следващия сезон. С тях вече са проведени предварителни разговори за удължаване на контрактите им, пише "Блиц". Очаква се завръщането на Павел Колев, за да се започне същинската работа по подписване на нови договори.

Близнаците Боби и Ради Цоневи със сигурност ще играят в Левски през новия сезон. Договорът за наем на Стивън Петков изтича и той ще се завърне в португалския Фейрензе. Николай Михайлов, Валери Божинов, Матео Стаматов и Мартин Райнов са другите, чиито договори изтичат лятото. Първите двама почти сигурно си тръгват, макар нападателят да изяви желание да остане.

При Стаматов ситуацията е по-скоро да остане на "Герена", докато Райнов е дал уверение, че ще носи екипа на "сините" и следващия сезон.

Проблем пред ръководството може да се окаже сериозното забавяне на заплатите. На част от играчите вече се дължат по четири заплати, а и премии, което може да изиграе лоша шега при преговорите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Локо-Сф

    3 3 Отговор
    А ще се опитат ли да наложат във времето някои от талантливите момчета от школата?Раев е копие под индиго на оня от банка.Уж паре нема ама ще купуваме и ще им плащаме!Раев съсипваш отбора не само на моето сърце,това е отбора на Народа!