Last news in Fakti

4 Април, 2021 18:06 1 924 0

Нюкасъл успя да измъкне точка от Тотнъм (ВИДЕО)

  • тотнъм-
  • нюкасъл-
  • висша лига-
  • футбол

"Свраките" изоставаха с 1:2 до 85-ата минута, но Джоузеф Уилок се разписа четири минути преди края, за да изравни резултата - 2:2

Нюкасъл успя да измъкне точка от Тотнъм (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Нюкасъл успя да измъкне точка от Тотнъм при домакинството си от 30-ия кръг на Висшата лига. "Свраките" изоставаха с 1:2 до 85-ата минута, но Джоузеф Уилок се разписа четири минути преди края, за да изравни резултата.

Тимът на Жозе Моуриньо е пети във временното класиране с 49 точки, а Нюкасъл е точно над чертата на изпадащите с 29 точки.

Нюкасъл успя да измъкне точка от Тотнъм (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

"Шпорите" можеха да поведат още в 8-ата минута, когато Хари Кейн навлезе в наказателното поле с топка в крака и отправи изстрел по посока на вратата на домакините, но Дубравка изби.

В 19-ата минута Джонджо Шелви подаде към Гейл, който принуди Лорис да прави две спасявания. В 25-ата минута попадение на Карлос Винисиус не бе зачетено заради засада.

В 28-ата минута домакините разсякоха отбраната на Тотнъм, топката стигна до Жоелинтон, който даде аванс на Нюкасъл.

Нюкасъл успя да измъкне точка от Тотнъм (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 30-ата минута грешка в отбраната на "свраките" доведе до гол на Хари Кейн, който не сгреши на празна врата за 1:1.

Само 4 минути по-късно Кейн бе изведен от Ндомбеле, насочи топката към далечния ъгъл и вкара, за да даде аванс на "шпорите".

В 46-ата минута Мигел Алмирон получи подаване в наказателното поле и стреля към левия ъгъл на Лорис, но французинът показа рефлекс и изби в корнер.

Нюкасъл успя да измъкне точка от Тотнъм (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 67-ата минута удар с глава на Танганга отблизо бе блокиран. Три минути след това Жоелинтон стреля покрай вратата.

В 73-ата минута защитата на Нюкасъл бе преодоляна с подаване към Кейн, но изстрелът на английския национал бе спасен от Дубравка.

Четири минути преди края на редовното време "свраките" стигнаха до точката. Мигел Алмирон стреля с глава, Уго Лорис спаси, но при добавката Джо Уилок се разписа отблизо за 2:2.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА