Last news in Fakti

6 Април, 2021 10:31 1 072 2

Клоп: Всички казват, че Реал е фаворит и това е страхотно!

  • клоп-
  • реал мадрид-
  • ливърпул-
  • фаворит-
  • четвъртфинали-
  • шампионска лига

"Искаме да покажем колко сме силни в момента, не ни интересува този финал преди три години", заяви наставникът на Ливърпул

Клоп: Всички казват, че Реал е фаворит и това е страхотно! - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че е доволен от факта, че всички считат Реал Мадрид за фаворит в срещата между двата тима от четвъртфиналите на Шампионска лига. Двубоят е днес от 22:00 часа в Мадрид.

"В този мач тогава играхме добре. Истината е, че нашият тим е изграден за такъв тип срещи. Изправяме се срещу съперник, който играе футбол и това помага. Имаме шанс, абсолютно. Всички казват, че Реал е фаворит и това е страхотно!".

"Искаме да покажем колко сме силни в момента, не ни интересува този финал преди три години. Няма как да върна усещанията от онази вечер - било то гнева или каквото там. Дори не се и опитвам. Ако сме по-добри от Реал, тогава можем да продължим напред. Играем срещу Реал и за мен това е възможно най-голямата мотивация, а не заради срещата в Киев от 2018 година. Ако седмица след финала тогава някой ме беше попитал дали бих поканил Серхио Рамос на рождения ми ден, щях да отговоря „не“. Странна вечер беше, но това беше преди много време", каза германският специалист.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз съм от Ливърпул

    2 0 Отговор
    Но тази година Ман Сити и Байерн Мюнхен са отборите в най добра форма. Мисля, че един от двата отбора ще е носител на Шампионска лига. Ливърпул имаше малшанса с тези контузии, излезна от форма и от игрови ритъм!
  • 2 ЦарВул

    0 0 Отговор
    До:Аз съм от Ливърпул"Аз също и ти казвам,че ТОПКАТА Е ОТ ЖЕНСКИ РОД И НЕ СЕ ЗНАЕ НАКЪДЕ ЩЕ СЕ ЗАВЪРТИ!ТАКА,ЧЕ ДА ДОЧАКАМЕ КРАЯ НА ДВАТА МАЧА И ТОГАВА ДА КОМЕНТИРАТ ТЕЗИ ,КОИТО РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ-ТРЕНЬОРИТЕ!!!