Last news in Fakti

6 Април, 2021 18:25 1 689 0

Нови проблеми за Байерн Мюнхен преди мача с ПСЖ

  • байерн мюнхен-
  • псж-
  • шампионска лига-
  • серж гнабри

Баварците приемат френския тим в първи мач от четвъртфиналите на Шампионската лига

Нови проблеми за Байерн Мюнхен преди мача с ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Проблемите на Байерн Мюнхен се увеличиха преди утрешния двубой срещу Пари Сен Жермен. Баварците приемат френския тим в първи мач от четвъртфиналите на Шампионската лига.

Серж Гнабри пропусна днешната тренировка на Байерн. Очакваше се той да замени контузения Роберт Левандовски на върха на атаката. Все още не е ясно какво е състоянието му. Ако той не е готов за срещата, най-вероятно като титуляр ще излезе бившият играч на ПСЖ Ерик Максим Чупо-Мотинг.

По-късно днес наставникът на Байерн Ханс Флик ще даде пресконференция, на която ще даде подробности около състоянието на Гнабри.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА