Last news in Fakti

9 Април, 2021 11:14 1 224 0

Солскяер: Добър резултат, но не перфектен

  • солскяер-
  • резултат-
  • гранада-
  • лига европа-
  • наказания-
  • манчестър юнайтед-
  • недоволство

"Сега сме уверени преди реванша на "Олд Трафорд", заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед

Солскяер: Добър резултат, но не перфектен - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер бе със смесени чувства след мача с Гранада от четвъртфинала в Лига Европа. "Червените дяволи" спечелиха с 2:0 в Испания и специалистът е доволен от този резултат. Той обаче е притеснен, че трима негови футболисти си изкараха картони и ще пропуснат реванша.

"Това не бе перфектната вечер. Имаме трима наказани за следващия мач, но 2:0 е добър резултат. Знаем, че е трудно да се постигне подобен резултат в Испания. Доволен съм. Рашфорд и Бруно Фернандеш са важни играчи за нас. При първия гол Маркъс показа фантастично завършване, а Бруно по принцип е много уверен от бялата точка, макар че вратарят за малко да спаси", заяви Солскяер.

"Нашата цел е да печелим всеки мач. Отборът ни все още е млад и има къде да се развиваме. Трябва да продължим да работим постоянно. Във всеки мач се опитваме да атакуваме и да създаваме положения. Сега сме уверени преди реванша на "Олд Трафорд", добави норвежецът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА