9 Април, 2021 12:30 2 819 3

Нов в ЦСКА вече иска да напуска

  • варела-
  • напускане-
  • резерва-
  • недоволство-
  • цска

Федерико Варела е недоволен от статута си на резерва

Нов в ЦСКА вече иска да напуска - 1
Снимка: cska.bg

Едно от новите попълнения в ЦСКА вече мисли за напускане, след като не получава никакъв шанс за изява. Става въпрос за халфа Федерико Варела, пристигнал през зимната пауза от турския Денизлиспор, пише "Блиц". Аржентинецът беше привлечен като заместник на продадения на Панатинайкос Юнус Санкаре, но все още не може да се адаптира в Борисовата градина.

Варела не влизаше изобщо в плановете на Бруно Акрапович, а Любо Пенев искал да се убеди в качествата му по време на тренировките и тогава да му даде шанс.

Аржентинецът недоволствал от ролята си на твърда резерва, тъй като даже и като такъв не се появява в игра за ЦСКА. Той даже веднъж се изпуснал пред съотборниците си, че ако нещата продължават така, може да поиска разтрогване на договора си непосредствено след края на сезона.

Все пак Любо още не е казал последната си дума и не е изключено да се довери на южноамериканеца в някои от следващите срещи. Въпреки това Варела продължавал да недоволства не само от статута си на резерва, но и от факта, че не можел да се адаптира към живота в София.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    4 0 Отговор
    Явно не му харесва супата на чичовото
  • 2 Лост

    5 0 Отговор
    Аман от футболисти с претенции.
  • 3 Олигьо френ @ т

    0 0 Отговор
    дето го е докарал, да се маха барабар с него