Last news in Fakti

15 Април, 2021 23:59 1 947 0

Манчестър Юнайтед не допусна изненада срещу Гранада

  • манчестър юнайтед-
  • гранада-
  • лига европа-
  • кавани-
  • автогол-
  • вайехо

"Червените дяволи" са на полуфинал в Лига Европа след успех с 2:0 на реванша

Манчестър Юнайтед не допусна изненада срещу Гранада - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед победи Гранада с 2:0 у дома в среща реванш от четвъртфиналите на Лига Европа и след 2:0 в първата среща продължава напред.

Единсон Кавани откри резултата за "червените дяволи" в шестата минута (1:0), а минута по-късно Анхел Ерера пропусна да изравни с глава.

До края на полувремето не се случи нищо запомнящо се и това продължи до 60-ата минута, в която Дони ван де Беек отправи хубав удар, но покрай гредата. Минути след това пък Херман Санчес от Гранада се хвана за главата след пропуск, при който прати топката на сантиметри встрани от дясната греда.

Минути преди края Хесус Вайехо не се ориентира добре при центриране на Манчестър Юнайтед и позволи топката да го удари по главата, за да влезе в мрежата за 2:0.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА