Last news in Fakti

17 Април, 2021 05:15 1 297 0

Анчелоти: Ако ПСЖ иска Мойс Кийн, то те трябва да започнат преговори за него

  • евертън-
  • наем-
  • анчелоти-
  • преговори-
  • кийн-
  • псж-
  • оферта-
  • откупуване

"Той има договор, според който трябва да се завърне след изтичането на наема му", заяви мениджърът на Евертън

Анчелоти: Ако ПСЖ иска Мойс Кийн, то те трябва да започнат преговори за него - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти заяви, че клубът е готов да преговаря с Пари Сен Жермен за Мойс Кийн. В случай, че нищо не се случи, италианският национал ще се завърне на „Гудисън Парк“. Кийн се присъедини към парижани през октомври под наем, но френският шампион иска да откупи за постоянно правата му. От началото на сезона талантливият нападател впечатлява с изявите си. Той има вкарани 18 гола в 33 мача за ПСЖ във всички турнири.

"Не е нужно да убеждавам Кийн да остане в Евертън. Той има договор, според който трябва да се завърне след изтичането на наема му“, заяви Анчелоти на пресконференция.

"Ако ПСЖ го искат, трябва да започнат да преговарят за него. Ние сме готови за преговори. Ако нищо съществено не се случи, тогава Кийн ще се завърне в Евертън и ще бъде важен играч за нас през следващия сезон“, добави наставникът на „карамелите“.

Според медиите в Италия Евертън иска 50 милиона евро за Кийн, като интерес към футболиста има и от страна на Интер.

Евертън закупи Мойс Кийн през 2019 от Ювентус за 30 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА