21 Април, 2021 20:37 2 407 4

Собственик на Ман Юнайтед се извини на феновете за грешката със Суперлигата

  • джоъл глейзър-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • перлига-
  • европейска суперлига

Продължаваме да вярваме, че европейският футбол има нужда от по-стабилен модел на пирамидата в дългосрочен план, но напълно приемаме, че Суперлигата не беше правилният начин

Собственик на Ман Юнайтед се извини на феновете за грешката със Суперлигата - 1

Един от собствениците на Манчестър Юнайтед Джоъл Глейзър се извини официално на феновете в отворено писмо, в което признава за допусната грешка с проекта за Суперлигата, надявайки се да възстанови доверието на привържениците.

"Последните няколко дни станахме свидетели на това каква страст създава футбола и колко лоялни са нашите фенове към този велик клуб. Вие много ясно показахте, че сте против Европейската Суперлига и ние ви чухме. Сбъркахме и искаме да покажем, че можем да оправим нещата. Въпреки че раните са отворени и разбираме, че ще отнеме време да зараснат, аз лично съм отдаден на това да възобновим доверието на феновете ни и да се поучим от посланието, което ни отправихте", пише в писмото.

"Продължаваме да вярваме, че европейският футбол има нужда от по-стабилен модел на пирамидата в дългосрочен план, но напълно приемаме, че Суперлигата не беше правилният начин. Това е най-великият клуб в света и ние се извиняваме сърдечно за създаденото безпокойство", добавя Глейзър в обръщението си към феновете.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Супер лига

    6 1 Отговор
    Джендъри
  • 2 Ливърпул

    2 0 Отговор
    На един акъл са.Ама чичкото в ляво нещо не ми се вижда усмихнат
  • 3 Собствениците на

    2 0 Отговор
    клубовете се изживяват като абсолютни монарси, но ще им припомня за един Чарлз и един Луи, да питат баба Бети, тя помни по-добре.
  • 4 ле ле

    1 0 Отговор
    Суперлига беше супер идея но УЕФА И ФИФА как ще изпуснат кокала ..