4 Май, 2021 21:44 2 316 2

Адриано избухна в сълзи, когато разбра, че влиза в Алеята на славата на "Маракана"

  • футбол-
  • адриано-
  • интер-
  • маракана-
  • бразилия-
  • алея на славата

Така той се присъединява към колегите си от Селесао – Роналдиньо, Ромарио, Зико и Гаринча

Адриано избухна в сълзи, когато разбра, че влиза в Алеята на славата на "Маракана" - 1

Легендата на Бразилия и Интер Адриано беше обзет от емоции, след като разбра, че бива приеман в Алеята на славата на стадион „Маракана”. Постиженията в играта на Императора ще бъдат отбелязани с неговите отпечатъци, които ще бъдат излети върху плоча, която ще бъде поставена пред емблематичния стадион.

Така той се присъединява към колегите си от Селесао – Роналдиньо, Ромарио, Зико и Гаринча. Той има 27 гола в 48 мача, а при съобщаването на новината той избухна в сълзи. Той публикува серия от емоционални снимки с реакцията му в Instagram, пишейки: „Когато разбрах новината, че моят крак ще е на Маракана. Благодаря за всичко”, написа Императора.

Въпреки че има усещането, че той никога не успя да реализира напълно своя потенциал в играта, Адриано е изключително популярен бивш футболист и неговият мощен удар с левия крак е добре помнен от феновете на играта.

„Изключително съм развълнуван. Това винаги е било моя мечта”, пък добави той пред репортери.

Поради пандемията от коронавирус церемонията в Рио де Жанейро ще бъде отложена, така че да може феновете да присъстват на официалното откриване. „Идеята е да се почете Адриано, когато обществеността може да гледа мачове присъствено”, каза Адриано Сантос, председател на комисията, която избира кои играчи да влизат в Алеята на славата.

В неговите „златни години” Адриано бе напълно неудържан от противниковите защитници, а през 2004-а и 2005-а завърши шести и седми за Златната топка. Златан Ибрахимович пък наскоро коментира, че Адриано е „чисто животно” в играта и е притежавал всички нужни качества.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брендица

    8 1 Отговор
    Бе то и наш Соломон Паси рева кога влезна България в НАТО. Сега всички ще ревем защо е там?!
  • 2 Шампиона

    6 0 Отговор
    Когато имаш таланта на Роналдо, но си с акъла на Божинов, резултата е Адриано