Last news in Fakti

6 Май, 2021 09:32 2 144 2

ЦСКА се разделя с капитана си!

  • петър занев-
  • футбол-
  • цска

Занев ще си тръгне след двегодишен престой на "Армията" и е много вероятно да премине в новия член на елита Пирин (Благоевград) от лятото

ЦСКА се разделя с капитана си! - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на ЦСКА няма да задържи капитана Петър Занев за следващия сезон. Пътищата на защитника и столичани ще се разделят след изтичането на договора му в края на сезона. Занев ще си тръгне след двегодишен престой на "Армията" и е много вероятно да премине в новия член на елита Пирин (Благоевград) от лятото.

Опитният бранител отбеляза спад в изявите си след идването на новия треньор Любослав Пенев. За негова интервенция беше отсъдена дузпа в последната минута при домакинското равенство 1:1 срещу Арда.

Срещу Царско село той направи нова дузпа, от която домакините откриха. Той остави и тима си с човек по-малко, след като беше изгонен за втори жълт картон в 34-ата минута.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реплика

    4 0 Отговор
    Там ако не си световно безисвестен играч от Африка, не можеш да виреел
  • 2 АБЕ

    3 0 Отговор
    Този няма да е последният.
    ДО три месеца и Пенев ще го последва.