Last news in Fakti

6 Май, 2021 11:00 1 735 8

ЦСКА 1948 постави високи цени на билети за феновете на ЦСКА

  • футбол-
  • цска-
  • цска 1948-
  • билети-
  • фенове-
  • efbet лига

Припомняме, че в отбора на домакините има бум на положителни тестове за COVID-19, поради което поискаха отлагане на въпросния мач. БФС обаче не удовлетвори тяхното желание и срещата ще се проведе по график

ЦСКА 1948 постави високи цени на билети за феновете на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Новакът в елита ФК ЦСКА 1948 постави високи цени на билетите за предстоящото домакинство на ЦСКА. Феновете на 31-кратния шампион на България ще могат да посетят двубоя срещу сумата от 20 и 35 лв. съответно за секторите "Г" и "В".

Припомняме, че в отбора на домакините има бум на положителни тестове за COVID-19, поради което поискаха отлагане на въпросния мач. БФС обаче не удовлетвори тяхното желание и срещата ще се проведе по график.

Ето и цялото съобщение от клубния сайт на ЦСКА:

Армейци,

След като БФС потвърди официално, че предстоящият ни двубой с ФК "Централен спортен клуб на армията 1948" от плейофите на ППФЛ ще се състои както е заложен по програма на 7 май (петък) от 20:00 часа, Ви уведомяваме, че домакините на срещата ще предоставят на истинската армейска публика общо 1900 билета за Националния стадион "Васил Левски", разпределени както следва:

- 900 билета за "Лъвчето" на сектор "Г" oткъм "В" в блокове 34, 35 и 36. Цената на тези билети ще бъде 20 лева и ще се влиза през входове 16 и 17.

- 1000 билета за целия сектор "В" с цена 35 лева. Достъпът ще се осъществява през входове 14 и 15.

Билети ще могат да се закупят в деня на мача от касата до фен магазина на стадион "Българска армия", която ще отвори в 10:00 часа сутринта и ще работи до края на първото полувреме, както и от касата на улица "Гурко".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    2 8 Отговор
    Борисоофф пиши цялото име на МЕНТЕТО още не са махнали ТИРЕТО.
  • 2 Варна

    7 2 Отговор
    Я дa обяснят тия измиcлeняци , зaщo Cпрoкeл, Тaнгaринини и Бoлaдoвци cи търcят пaритe oт ПФК ЦCКA-Coфия AД, a нe oт ПФК "Цeнтрaлeнcпoртeнклубнaaрмиятa1948" AД (кaктo ca рeгиcтрирaни)? Нaли тe били ЦCКA?
    Нe ce e чувaлo Cпрoкeл и Тaнгaриня дa ca игрaли в Литeкc или Чaвдaр ;)
    Зaщo ЦCКA Coфия трябвa дa плaщa нa Cпрoкeл зa нeщo oт прeди 15 гoдини, aкo нe ca ЦCКA?
    И най вече: защо ги е страх от феновете на ЦСКА?

    Коментиран от #5, #6

  • 3 Пирин Бл

    4 2 Отговор
    Тия нали нямаше да излизат да играят срещу ЦСКА.
    Или се усетиха, че двa мaчa дa нe излязaт да играят и кaктo ги клacирaхa cлужeбнo в A групa бeз дa ca ce изигрaли вcички мaчoвe, ceгa пaк дa ги връщaт cлужeбнo в Б групa!!!
  • 4 Бонговец

    5 2 Отговор
    А познайте ако за тяхните фенове пуснат билети по 3 стотинки,колко фена ще ги подкрепят? Отговорът е 15-20...Е,кое е истинското ЦСКА?
  • 5 Левски 1914

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Варна":

    Колко пъти да ти обяснявам, че те искат ама Ганчев НЕ ДАВА той казва ние сме Литекс.
  • 6 Левски 1914

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Варна":

    А ти като си толкова компетентен я да обясниш как се влиза директно от В група в А група?

    Коментиран от #8

  • 7 дико

    1 0 Отговор
    Братята собственици показаха че са много алчни . Не случайно Божков ги е привиквал . 1900 човека по 30 лв . и това за тях е далавера , спечелена от хора които работят на минимална заплата . БРАВО НАЙДЕНОВИ . ДАНО СЕ НАЯДЕТЕ С ТЕЗИ ПАРИ >
  • 8 ГОРСКИ

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Левски 1914":

    Ти не си левскар,ти си злобар от ЦЕКА 2016 ГД.!!!!