Last news in Fakti

8 Май, 2021 15:35 2 617 2

Ливърпул има грандиозен план за своя звезда

  • върджил ван дайк-
  • ливърпул-
  • нов договор

"Мърсисайдци" са готови да предложи на Върджил ван Дайк да остане в клуба до края на своята кариера

Ливърпул има грандиозен план за своя звезда - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Отборът на Ливърпул е готов да започне преговори за нов договор с Върджил ван Дайк, който би го задържал на „Анфийлд“ до края на кариерата му. „Football Insider“ съобщава, че „червените“ ще започнат разговори с представителите на защитника, като според информацията стойността на цялото споразумение ще надхвърли 50 милиона британски лири.

29-годишният нидерландец има контракт до лятото на 2023 година, но бранителят е отворен към идеята да остане на „Анфийлд“ и е готов да преговаря.

Ливърпул е готов дава на Ван Дайк по 200 000 британски лири на седмица, за да го задържи в клуба до края на кариерата му.

Снажният защитник е аут до края на сезона, след като получи тежка контузия в коляното и трябваше да се подложи на операция още миналия октомври и ще пропусне предстоящото Европейско първенство. Очакванията са той да се завърне за предсезонната подготовка на „мърсисайдци“.

Ливърпул има желанието да задържи и халфа Фабиньо. Бразилецът също има договор до лятото на 2023 година, но също има желание да продължи да играе за английския шампион.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 LIVERPOOL FOREVER

    4 1 Отговор
    А БИБИТКО в ЦСЗ ! Оле! Оле!
  • 2 Jrj

    0 3 Отговор
    Няма гаранция ,че след контузията ще бъде същият играч,по вероятно не?Да не бърза Ливърпул с договор?