1 Май, 2021 17:32 6 230 2

Салах: Никой в Ливърпул не говори с мен

  • салах-
  • ливърпул-
  • разговори-
  • преговори-
  • договор

Египтянинът разкри, че не се водят преговори за негов евентуален нов договор с клуб

Салах: Никой в Ливърпул не говори с мен - 1
Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах заяви, че никой от клуба не е говорил с него за нов договор. Настоящият контракт на египетския нападател изтича през лятото на 2023 година, но към него има сериозен интерес от страна на някои от топклубовете в Европа и шефовете на "мърсисайдци" искат да го обвържат с дългосрочно споразумение, което да охлади мераците на конкурентите.

Салах обаче призна, че за момента никой от клуба не е говорил с него за подновяване на договора ми.

"Никой в клуба не говори с мен за това, така че не мога да кажа много по въпроса. Никой в клуба не говори с мен за нищо, така че не знам. Искам да спечеля Висшата лига отново, искам да спечеля Шампионската лига отново. Страхотно е да побеждаваш. Опитвам се да го правя отново и отново. Част от работата ни е да печелим трофеи", каза Салах.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 CR2407

    5 4 Отговор
    Добре е да си ходиш с тази игра.
  • 2 124

    8 4 Отговор
    Голям футболист!