Last news in Fakti

10 Май, 2021 14:44 2 944 4

Люис Хамилтън с ултиматум към Mercedes

  • люис хамилтън-
  • mercedes-
  • формула 1

Договорът на британеца с автомобилния производител бе подписан едва този февруари, но изтича след края на календарната година

Люис Хамилтън с ултиматум към Mercedes - 1
Снимка: БГНЕС

Люис Хамилтън държи Mercedes да му даде ясна представа за бъдещето преди лятната почивка във Формула 1 през август. Договорът на британеца с автомобилния производител бе подписан едва този февруари, но изтича след края на календарната година.

„Не искам да прибързвам, но все пак смятам, че трябва рано или късно да започнем разговори. Хубаво ще бъде да получа някаква яснота за бъдещето до началото на лятната почивка“, каза Хамилтън след победата си в Гран При на Испания през този уикенд.

Хамилтън и ръководителят на отбора Тото Волф искаха да разговарят за предния договор най-рано след спечелването на седмата световна титла от страна на пилота. След като това се случи обаче, Хамилтън се зарази с коронавирус. След края на сезона и Волф бе заразен с COVID-19.

„Не ни се искаше да стигаме до ситуацията от този януари, да не говорим за февруари. Това развали цялата зима и съм сигурен, че на Тото не му бе приятно. Чувствам, че нямахме особено голяма почивка. Връзката помежду ни обаче става по-здрава с всяка изминала година“, добави британецът.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Квото и да става знайте...........

    6 1 Отговор
    Че става дума за пари . Ама много.
  • 2 И аз

    9 1 Отговор
    да им дам ултиматум:
    Или ми газифицирате 20-годишната Ес класа за без пари или я продавам и си купувам нов внос 15-годишно БМВ.
  • 3 Боже Божеее

    20 11 Отговор
    Толкова безсрамно и нагло същество не е имало откакто съществува Ф-1. Че кой те създаде бе себелюбец безочлив? Ако не беше в Мерцедес и ако не беше твоят покровител, много щеше да духаш супата. Дръж се по достойно бе ч........ Ако не беше и тази расисистка истерия мноого ляп щеши да идеш... Извади късмет! Още 20 титли да имаш пак няма да си ШУМАХЕР, СЕНА, ПРОСТ.....да не изброявам. Да ми простят тези, които пропускам. Ще поставя ултиматум. Ха др..... Ьо.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.