Last news in Fakti

12 Май, 2021 17:58 1 540 0

Жоан Лапорта привика на спешен разговор Роналд Куман

  • куман-
  • лапорта-
  • барселона-
  • обяснения-
  • състояние-
  • класиране-
  • ла лига-
  • състав

Треньорът на Барселона ще трябва да даде обяснения за състоянието на тима

Жоан Лапорта привика на спешен разговор Роналд Куман - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Барселона Жоан Лапорта скоро ще проведе среща със старши треньора Роналд Куман, който ще трябва да му даде обяснения за състоянието на отбора. Все още не е определена дата за срещата на върха. Лапорта иска да се срещне лице в лице с Куман, за да получи информация за напредъка на отбора.

Президентът на клуба иска треньорът да му направи своя личен анализ на лошите резултати, особено поражението срещу Гранада и равенствата срещу Атлетико Мадрид и Леванте. Лапорта иска Куман да обясни причините за спадовете на отбора, защо се е провалил в ключовите моменти от сезона, защо не успял да поеме водеща роля при благоприятни обстоятелства през последните седмици.

Жоан Лапорта също така иска да знае дали Куман се чувства силен или не, дали треньорът има подкрепата на своите футболисти и целия отбор. Президентът също така иска да знае причината за някои тактически решения и ситуацията на определени футболисти.

Според информацията на „Mundo Deportivo“, бъдещето на Куман начело на Барселона е сигурно и срещата няма за цел да го поставя под въпрос. Лапорта е взел решение, че Куман трябва да изпълни своя договор с клуба, който е в сила до 2022 година. Президентът иска да има информация от първа ръка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА