Last news in Fakti

14 Май, 2021 21:22 4 732 11

Григор Димитров посети Боянската църква

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • боянската църква

Припомняме, че през 2017 г. Гришо заведе в Боянската църква и бившата си Никол Шерцингер, която тогава се похвали със снимки в социалната мрежа

Григор Димитров посети Боянската църква - 1

Григор Димитров посети Боянската църква, след като се прибра в България. Новината за завръщането на тенис звездата у нас след ранното му отпадане от "Мастърса" в Рим се потвърди от публикация в страницата на Националния исторически музей във "Фейсбук". Oт поста обаче не се разбира дали Гришо е бил в Боянската църква заедно с любимата си Лолита Османова.

"Днес, колегите от Боянска църква, филиал на Националния исторически музей, имаха удоволствието да посрещнат и да покажат част от световното културното наследство на първата ни ракета Григор Димитров.

Григор Димитров посети Боянската църква

За колегата Мина Мегала беше изключителна чест да разкаже за непреходната история на средновековния паметник на културата, намиращ се в полите на Витоша", пише в публикацията.

Припомняме, че през 2017 г. Гришо заведе в Боянската църква и бившата си Никол Шерцингер, която тогава се похвали със снимки в социалната мрежа.

В неделя Григор Димитров ще навърши 30 години.

По-рано днес организаторите на турнира на клей в Женева обявиха, че той ще участва в надпреварата от категория АТП 250, която започва в понеделник.

Григор Димитров посети Боянската църква

Григор Димитров посети Боянската църква


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бришо

    6 4 Отговор
    И ко от туй ???
  • 2 нашия

    5 3 Отговор
    това че я е посетил доре,но това че не знае защо не е добре....има много други места които да посети и ще са му от полза но за съжаление той и тия около него не ги знаят и не са отворени за да му го кажат

    Коментиран от #3

  • 3 питане

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "нашия":

    кои са тези места?

    Коментиран от #6

  • 4 Fon4o

    21 5 Отговор
    Гришо може ли с анцугчето в църквата бе, мойто момче. Малко уважение имай, хасковски каун такъв
  • 5 Иванов

    12 1 Отговор
    То само анцунга му липсваше ,но и в църквата не е позволено да се снима!
  • 6 нашия

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "питане":

    много са ....трябва по конкретно обяснение ...ще е доста дълго за писане ако се интересуваш сериозно остави координати...
  • 7 ФЪН

    3 1 Отговор
    прост фъфлю .....
  • 8 Айхман

    7 4 Отговор
    Колко сте бедни и долни душици,не му завиждайте него го знае целият свят по-велик дори от ритни топковците е! Постигнало е момчето много,а вие криещи се като буби гъсеници знаете само да завиждате и хулите!

    Коментиран от #9, #11

  • 9 Зейбекико

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Айхман":

    Е с какво го знае целият свят !? С това , че бившата изгора му беше световно - известната М.Шарапова ? Преди всичко в Божия храм се влиза със смирение ! Простено да му бъде .
  • 10 Щефи Граф

    4 0 Отговор
    Тоя хюстънец( хасковлия) да се беше пооблякъл малко а не да ми ходи с анцунг и маратонки в църква все едно е на тренировка - абсолютно неуважение и селски манталитет ! Как е възможно такова нещо - та той е публична личност ?!!!
  • 11 карамфила

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Айхман":

    Ми погледни си твойта дребна козарска душица обсебена от дявола и вещомания и тогава говори за нашите православни души.