Last news in Fakti

5 Юни, 2021 11:50 1 691 3

Наш тим има реален шанс да е водач на група в европейски клубен турнир

  • шампионска лига-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • европейски клубни турнири

Става въпрос за шампиона Лудогорец, който е с коефициент от 28.000

Наш тим има реален шанс да е водач на група в европейски клубен турнир - 1
Снимка: БГНЕС

Клубният футбол в България често е упрекван, че не е на нужното ниво, но през този сезон наш тим има реален шанс да е водач на група в европейски клубен турнир.

Става въпрос за шампиона Лудогорец, който е с коефициент от 28.000. Той му отрежда да е поставен в първия и втория предварителен кръг на ШЛ.

Ако разградчани не успеят да влязат в групите на ШЛ или ЛЕ, то те ще продължат участието си в новосъздадения турнир Лига на конференциите, където от втория предварителен кръг започват останалите наши участници Локомотив (Пловдив), ЦСКА и Арда.

При класиране на орлите за групите на третия по сила европейски турнир, те имат големи шансове да са в първа урна.

Там ще попаднат 8 клуба, а засега само пет тима са с по-висок коефициент от този на Лудогорец. Това са Рома, Тотнъм, Базел, Копенгаген и Виктория (Пилзен).


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нямам срам пред вас

    2 2 Отговор
    останалите наши участници Локомотив (Пловдив), ЦСКА и Арда нещо Уефски не ги виждам да не изпаднали в Б група Мухахахахх

    Коментиран от #2

  • 2 123

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Нямам срам пред вас":

    Уефски може да иде при треторазрядните, но тире не слага и на ДПС не ляга. Аре у лево при безмъдия да рИвете от съдиите и от ВАР :).

    Коментиран от #3

  • 3 Нямам срам пред вас

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "123":

    В грешка си не съм гаден шоп а Голям Смърф