Last news in Fakti

5 Юни, 2021 20:27 1 794 3

Ясен Петров: Днес си беше една битка! Смятам, че има развитие в нашия отбор!

  • ясен петров-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • русия

Не мога да не бъда доволен от старанието на нашите футболисти срещу много сериозен противник

Ясен Петров: Днес си беше една битка! Смятам, че има развитие в нашия отбор! - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на България Ясен Петров похвали тима след поражението с 0:1 от Русия. Той е доволен от раздаването на футболистите.

"Не мога да не бъда доволен от старанието на нашите футболисти срещу много сериозен противник. Атмосферата беше прекрасна, но за съжаление не издържахме. Допуснахме една грешка. Ние също имахме своите шансове. Не бяха много, но бяхме на косъм от това да поведем първи. Футболистите се стараха много и не мога да не бъда доволен от тях. Футболистите на Русия в защита са много класни. Ако последният пас беше добър, можеше да отбележим. Наско изпусна златен шанс след добър пас на Десподов. Срещу такъв противник трябва да се възползват. Днес си беше една битка. Видяхте, че отговорихме на темпото на руския отбор. Доволен съм, че не позволихме голова възможност от статични положения. Смятам, че има развитие в нашия отбор. Срещу Франция ще има промени, ще влязат и по-свежи хора. Ще бъде поредният труден мач".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОШО СЛИВОВ

    5 0 Отговор
    КВУ РЪЗДЪВЪНИЕЕЕ ТЯ ГИ ПРЕБИЯЯЯ!!!???
  • 2 Тъпаци...

    4 0 Отговор
    Шмъркат Бело..у царско село!!
  • 3 БГ681

    2 0 Отговор
    Разкарайте го тоя!!! Всеки мач падане и играем изключително зле,. а той все казва има израстване. Отвратителен футбол