8 Юни, 2021 19:58 1 529 0

Рома е все по-близо до халф на Арсенал

  • джака-
  • рома-
  • преговори-
  • арсенал-
  • трансфер

Римските "вълци" усилено преговарят с Гранит Джака

Рома е все по-близо до халф на Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Рома ще привлече швейцарския национал Гранит Джака до края на седмицата. Това съобщи Calciomercato.it. Полузащитникът е собственост на Арсенал, но лондончани са готови да се разделят с него.

Двете страни искат да приключат сделката преди началото на Европейското първенство, което стартира в петък. Причината е, че Арсенал иска веднага след трансфера да започне преговори с Уулвърхемптън за Рубен Невеш.

Новият треньор на Рома Жозе Моуриньо пък се надява, че след приключване на сделката Джака ще може да се фокусира само върху представянето си Швейцария на Европейското, след което ще се присъедини към "вълците" с "чиста глава".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА