Last news in Fakti

9 Юни, 2021 16:33 3 604 1

Кристиано Роналдо се чуди как да напусне Ювентус

  • ювентус-
  • напускане-
  • агент-
  • връзка-
  • роналдо-
  • псж-
  • манчестър юнайтед-
  • реал мадрид

Агентът на португалеца Жорже Мендеш се е свързал с бившите му отбори Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид, както и с ПСЖ

Кристиано Роналдо се чуди как да напусне Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Ювентус, Кристиано Роналдо възнамерява да напусне „Старата госпожа“. Агентът на португалеца Жорже Мендеш се е свързал с бившите му отбори Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид, както и с Пари Сен-Жермен за потенциален трансфер през лятото.

36-годишният нападател има договор с Ювентус до юни 2022, но не може да се разбере с италианския тим за удължаването му.

Според ESPN, Кристиано все още е апетитна хапка за някои от топ отборите в Европа.

През изминалата кампания, Роналдо отбеляза 36 гола в 44 мача във всички турнири за Ювентус, но въпреки това „бианконерите“ завършиха на 13 точки зад шампиона Интер, като си гарантираха място в групите на Шампионската лига през следващия сезон едва в последния кръг, побеждавайки Болоня с 4-1 като гост.

Въпреки спечелената Купа на Италия, се очаква новият треньор Масимилиано Алегри да смени част от състава през лятото.

ESPN добавя, че Кристиано няма да обяви какво е бъдещето му преди края на Евро 2020, където той ще изведе Португалия като капитан.

Потенциален трансфер на Роналдо, обаче, ще бъде много сложен, с оглед желанието на португалската мега звезда да получава по 500 хиляди пауна на седмица, а пандемията от COVID-19 сериозно нарани финансовото състояние на всички отбори в Европа.

Роналдо никога не е отписвал потенциално завръщане в Манчестър Юнайтед. Въпреки че, „Червените дяволи“ ще задържат Единсон Кавани за още една година, Оле Гунар Солскяер желае да привлече още един нападател. В плановете на норвежкия специалист влиза и звездата на Тотнъм Хари Кейн, за когото собственикът на „Шпорите“ Даниел Леви ще иска поне 150 милиона паунда.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вито Андолини

    1 1 Отговор
    А Ювентус се чуди как да се отърве от Крисито. Ситуация win-win. 30М заплата за този глупак не заслужават. Трови атмосферата в съблекалнята и на терена със своето самочувствие и его, а скатавките му в големите мачове са повече от головете му срещу опашкарите. Дано Алегри въведе малко ред и нещата си дойдат на мястото.