10 Юни, 2021 20:32 4 123 3

Юрген Клоп: Сбогом, Джини! Ти дойде, видя и спечели много, ти си легенда на Ливърпул сега и завинаги

  • жоржиньо вайналдум-
  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • псж

До лудост ще ми липсва този играч, който има качества от най-високо ниво и е един от най-умните футболист, които някога съм имал привилегията да тренирам

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп реагира по емоционален начин на новината, че Пари Сен Жермен официално представи Жоржиньо Вайналдум. Нидерландецът напусна мърсисайдци след пет години на "Анфийлд", след като не успя да се договори с клубното ръководство за условията, при които би могъл да преподпише. Играчите, феновете и клубът се сбогуваха с него още след последния мач за сезона, но сега Клоп използва официалния сайт на Ливърпул, за да пожелае успех на халфа и да сподели личните си емоции.

Ето и по-голямата част от прочувственото слово на Клоп:

"До лудост ще ми липсва този играч, който има качества от най-високо ниво и е един от най-умните футболист, които някога съм имал привилегията да тренирам. Приносът му надхвърляше мечите, които един мениджър може да има. Но като личност, неговото отсъствие ще остави огромна празнина. Трудно може да се срещне по-отдаден човек. Той е силен човек, който винаги има мнение. Мотивацията му обаче всеки път е била свързана с това да помага на отбора. Неговите съотборници го обожаваха и уважаваха в еднаква степен. Усмивката му озари нашето работно място. Той представляваше огромна част от нашето туптящо сърце.

Пожелаваме му големи успехи във Франция с ПСЖ. Не е изненада, че той се присъедини към такъв невероятен клуб.

Сбогом, Джини! Ти дойде, видя и спечели много. Ти си легенда на Ливърпул сега и завинаги“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпи

    9 4 Отговор
    Златотърсач...не може да се рачита на него ...сребролюбец...

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Млад Мериджейн

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Скорпи":

    Да така е 80% от сегашните ритнитопковци са такива нямат никва чест и достойнство
  • 3 Бонговец

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Скорпи":

    Ми, какво би казал ако Джини бачкаше ,като теб за 600 лева?Сигурно би го нарекъл клошар?Елитните футболисти играят до към 30.После са инвалиди и към 60 гушват букета.Така,че не съди и не завиждай