Last news in Fakti

19 Юни, 2021 14:55 1 589 0

UEFA EURO 2020 Паоло Ди Канио: Изобщо не съм впечатлен от Англия, а Хари Кейн не играе със сърце

  • паоло ди канио-
  • англия-
  • шотландия-
  • евро 2020

Имат много талантливи играчи, но сякаш нямат идентичност, липсва движението, изобретателност, кураж при пасовете в предни позиции

UEFA EURO 2020 Паоло Ди Канио: Изобщо не съм впечатлен от Англия, а Хари Кейн не играе със сърце - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият играч на Уест Хам и Шефилд Уензди Паоло Ди Канио бе изключително критичен към представянето на играчите на Англия в мача срещу Шотландия късно снощи, който завърши при резултат 0:0. “Трите лъва” определено не изиграха особено впечатляващ мач срещу “гайдарите”, но въпреки това вече събраха 4 точки след първите си две срещи и са водач в своята група.

“Шотландия се справи много добре, още повече с оглед на потенциала им, но изобщо не съм впечатлен от Англия. Имат много талантливи играчи, но сякаш нямат идентичност, липсва движението, изобретателност, кураж при пасовете в предни позиции. Когато вътрешните полузащитници са затворени, те се нуждаят от Джон Стоунс, който да изнася топката от задни позиции - знаем, че не е Бонучи, но поне трябва да опита. Проблемът обаче не е само в играчите, а и в треньора - той трябва им каже къде грешат.

Казвам го от три месеца - обожавам Хари Кейн, но не харесвам отношението му. За всички е ясно, че иска да напусне Тотнъм, но не играе със сърце и това поведение се пренесе и на Евро 2020. Проблемът при него е повече психологически, а не физически. Той не гони противниците,” обясни бившият любимец на голяма част от феновете в Англия, които го обожаваха именно заради голямата страст, която влагаше в представянето си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА