Last news in Fakti

4 Юли, 2021 20:20 1 929 5

Валентин Антов говори за Болоня, ЦСКА и бъдещето си

  • валентин антов-
  • цска-
  • болоня-
  • реймс

„В Болоня са много силни футболисти .Там всичко е различно. Трябва да си подготвен и да изкарваш максимума от всеки мач“, разказа младият футболист на ЦСКА

Валентин Антов говори за Болоня, ЦСКА и бъдещето си - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на ЦСКА Валентин Антов сподели след загубата с 0:1 от Вердер Бремен в контролна среща, че проверката е била важна за това да се види докъде са стигнали „червените“ с подготовката си преди новия сезон.

„Това са немските отбори. Всички са на високо ниво и са много подготвени. Много добър съперник, за да видим докъде сме стигнали с подготовката. Трябва още да вдигаме нивото, най-вече физическото и да видим къде са ни грешките“.

„Отскоро се присъединих. Момчетата тренират здраво, подготвени са. Има умора, но физическото състояние е добро. Всичко върви план. Любо Пенев няма да остави нещата така“.

Антов беше запитан и за опита си, което е придоби от италианското първенство:

„В Болоня са много силни футболисти .Там всичко е различно. Трябва да си подготвен и да изкарваш максимума от всеки мач“.

„Ние с Илия се познаваме доста отдавана. Имам много високо мнение за него. Надявам се да се наложи и догодина да се завърне в Първа Бундеслига“.

Родният национал бе запитан и за интереса към него от страна на треньора на Реймс Оскар Гарсия:

„Това е един страхотен комплимент - всеки един голям треньор или футболист да каже добри думи за теб. Не знам колко е истина. Бих искал да видя какво ще се случи. Бих искал да играя на възможно най-високо ниво. Сега обаче искам да се подготвя добре“, заяви Антов.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ss Levski

    5 3 Отговор
    Това педераздче да оди да пасе овцете... Ама и за туй не става. Ловешка папла4.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Малий

    1 0 Отговор
    Всеки ден ше пишете за него до ка го продадат.
    Напишете каква дюспа направи с Русия .
    Закопа ни отбора

    Коментиран от #5

  • 5 ЦСКА умре

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Малий":

    А онова срещу Ювентус преди мача на Инвалидите ни с Русия е далеч по-голема излагация.