Last news in Fakti

6 Юли, 2021 17:23 1 567 2

Изненадваща подкрепа в Италия за Валентин Антов

  • валентин антов-
  • болоня-
  • фен-
  • подкрепа

Фен на Болоня е недоволен от решението на Синиша Михайлович да не привлече за постоянно в отбора българския защитник

Изненадваща подкрепа в Италия за Валентин Антов - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Валентин Антов се появи в само пет официални мача за Болоня, но явно е оставил добро впечатление у феновете на тима. Именно те са най-големите му защитници и критикуват ръководството, че не се е възползвало от клаузата за закупуването на българския бранител.

“Болоня не се възползва от възможността за купи защитника Валентин Антов, който се завърна в ЦСКА. Защитникът изигра само пет мача за италианския тим, но не убеди Синиша Михаилович. Решението да не бъде купен бе доста глупаво”, пише една от фен страниците на италианския тим.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малий

    0 6 Отговор
    Фена се е Гриша Ганчев
  • 2 Гост

    0 0 Отговор
    Ако е наистина толкова добър, няма сила която да накара който и да е треньор да го разкара от тима.... Хайде да свалим розовите очила!? Това че играе на прилично ниво в А група, не означава че става за Серия А!