Last news in Fakti

8 Юли, 2021 20:15 2 309 1

В Челси са сигурни, че ще вземат Холанд

  • борусия дортмунд-
  • челси-
  • холанд-
  • преговори-
  • цена-
  • трансфер-
  • райола

"Сините" от Лондон са приготвили 150 милиона паунда за нападателя на Борусия Дортмунд

В Челси са сигурни, че ще вземат Холанд - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Челси е обнадеждено след преговорите с Мино Райола за евентуалния трансфер на нападателя Ерлинг Хиланд. Английския клуб подготвя оферта на стойност 150 милиона паунда за футболиста на Борусия Дортмунд. "Сините“ са на лов за нападател през това лято, въпреки че спечелиха Шампионска лига през миналия сезон.

25-годишният Тимо Вернер успя да вкара само 12 гола, а 23-годишният Тами Ейбрахам и 34-годишният Оливие Жиру може да напуснат.

Головата машина на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд се очертава като основната приоритетна трансферна цел на мениджъра на Челси Томас Тухел. Личните условия на норвежкия футболист няма да бъдат проблем за английския клуб, а самият Холанд е отворен към трансфер в отбора от Западен Лондон.

Борусия Дортмунд определи цена от 150 милиона паунда на Холанд и ако Челси е склонен да извади подобна сума, то норвежецът е много вероятно да акостира на „Стамфорд Бридж“ още това лято.

Холанд има откупна клауза от 65 милиона паунда, която влиза в сила от следващата година. Борусия Дортмунд не бърза да продава Холанд, след като продаде Джейдън Санчо на Манчестър Юнайтед за сумата от 73 милиона паунда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    3 1 Отговор
    предполагам, че ще правим бартер - ще изпратим ейбрахам и още някой в дортмунд. така цената няма да бъде чак такъв шок.
    винаги има потенциален проблем с адаптирането и със самочувствието на играча, обаче.