12 Юли, 2021 19:05 2 449 1

ЦСКА взе младок от Септември (София)

  • костадинов-
  • пенев-
  • царско село-
  • септември софия-
  • контузия-
  • цска-
  • трансфер

"Червените" договориха халфа Димитър Костадинов

ЦСКА взе младок от Септември (София) - 1
Снимка: facebook

ЦСКА на практика се е договорил с ръководството на Септември (София) за халфа Димитър Костадинов. Талантът направи отличен сезон и впечатли сериозно фенове и специалисти с игрите си в отбора на Царско село, където бе наложен именно от Любослав Пенев.

Ел Голеадор много иска играча в състава си, но сделката досега не е финализирана заради травмата, която Костадинов получи в края на миналия сезон. След сблъсък със Здравко Димитров от Левски младият футболист увреди връзки в рамото и се наложи да претърпи операция. Заради нея той не можа да дебютира в националния отбор.

Селекционерът Ясен Петров го бе повикал за контролите със Словакия, Франция и Русия в началото на юни. От ЦСКА следят процеса на възстановяване на Костадинов и при положение че е готов за пълноценни натоварвания, ще го откупят. Със сигурност обаче президентът на Септември Румен Чандъров ще си запази процент от правата на играча и ще очаква приходи от следващ негов трансфер.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ММА Вн

    1 0 Отговор
    Отлично, дано успее да се наложи в ЦСКА. Но затова трябват много хъс, желание и себераздаване. На Армията са се наложили световните имена във футбола, като Стоичков, Пенев, Бербатов, Костадинов... но са го направили с много труд и дисциплина.