Last news in Fakti

15 Юли, 2021 09:28 2 683 13

Надзорният съвет на Левски ще трябва да взима тежки решения

  • сираков-
  • левски-
  • надзорен съвет-
  • решения-
  • спонсори-
  • криза-
  • фалит

Наско Сираков ще трябва да даде отчет за свършената до момента работа пред колегите си и да се търсят решения за бъдещето

Надзорният съвет на Левски ще трябва да взима тежки решения - 1
Снимка: БГНЕС

Тежки решения ще трябва да вземе днес управата на Левски. Надзорният съвет на клуба се събира за съвместно заседание с управителния. То трябваше да се състои по-рано, но бе отложено заради преговорите, които водеше Наско Сираков с Джоузеф Диксън. Те обаче не доведоха до нищо и на „Герена“ отново са в стартова ситуация, в каквато бяха по това време и през миналото лято.

Сираков ще трябва да даде отчет за свършената до момента работа пред колегите си и да се търсят решения за бъдещето, пише "Мач Телеграф". Освен това трябва да бъде определена и дата за Общото събрание, за каквото настояват феновете. И то уж бе планирано за юли, но май ще се мине на вариант през август.

Запознати твърдят също, че в момента Наско Сираков е хвърлил сили да препитва родните компании дали биха проявили интерес към евентуална финансова помощ към отбора. Макар и не с толкова сериозни суми. Целта обаче е да се набави бюджет по пример на западните клубове. Там разчитат не само на основните благодетели, но и на стотици други.

На този етап Сираков не е използвал изцяло капацитета на Управителния съвет, след като предпочитал да води повечето разговори сам и далеч от колегите си. Освен това той разкри, че предстоят промени във втората по сила структура в клуба, които ще бъдат предложени на Общото събрание.

На този етап на „Герена“ разчитат най-вече на новата договорка с Palms Bet, която предстои да бъде финализирана.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анджело

    17 1 Отговор
    Да им направят заплатите по 800 лева на футболистите и нещата ще потръгнат. Ние футбол нямаме, те пари искат да им подаряват.
  • 2 Мим

    9 2 Отговор
    Ами това му е проблема,че иска да дели на едно и за това води преговори сам,но вече май няма будали и за това и спонсори.Пример Диксън е за това.Не можа да си уреди джоба с 2 милиона евро и сделката пропадна.Така ще е и сега,не се ли вдигнем....
  • 3 Какво става

    7 4 Отговор
    Левски отдавна е с тире: Левски-Доживотно-Лицензиран, станаха две тирета, но те си са вечно втори.

    Коментиран от #7

  • 4 Мим33

    9 0 Отговор
    Сирака за тези акции не е дал една стотинка,а гледа първо себе си да уреди с тлъст пай,преди отбора...от спонсорите и това му е проблема ,вече една година
  • 5 Перо

    5 0 Отговор
    Разликата във финансирането е,че на запад са чисти,доказани и стари големите финансиращи компании,като Пирели,Гудиар,Фиат,Фолксваген и т.н,,а у нас са Божков,Доган,Пеевски,Найденови,Домусчиеви и др.държавни милионери,които са 100% зависими от врътките с бюджетни пари,еврофондове и финансови измами. Някои са засегнати от Закона Магнитски! Кражбите в клуба също са допустими! На това положение на клуба,да искаш 12 млн.лв заплата,без работа и реална собственост е кощунство и провал на всичко!
  • 6 FazoMera

    1 4 Отговор
    Важното е ДПС, Гриша Ганчев и Валтер Папазки - ОПГ да дават пари за издръжка на Гамбия Юнайтед!
  • 7 Левски 1914

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "Какво става":

    ЛЕВСКИ може да е бил с тире но НЕ Е МЕНТЕ от Микре.

    Коментиран от #8

  • 8 Какво става

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Левски 1914":

    Вие какво менте сте, нямате си и идея.
  • 9 Ники

    3 0 Отговор
    Модела на управление на клубовете е мутренско перячески кинти .. в момента в който спре да има така наречения благодетел дето 100% е престъпник .. всичко приключва … рязко .. така е и в Левски .. но смятам че всички клубове ще фалират в някакъв момент
  • 10 Мето

    2 2 Отговор
    Тея от ЛеФски са пълни идиоти.
  • 11 ГЕРЕН

    2 1 Отговор
    ОТЧЕТ ПРЕД КОЙ, КОИ?!?? ТЕ СА ВСИЧКИ НЕГОВИ СЪМИШЛЕНИЦИ.
    ПАК ОПА ОПА ГРЪЦКО С ИРТАКИ.
    МНОГО ПАРИ МИНАХА ПРЕЗ ТАНАС.
    ТОЙ ПАРИ ОТЧЕТ. НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО. И ТОЙ САМ ВЗИМАЛ ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ. САМ ВОДИЛ ПРЕГОВОРИ САМ ПОДПИСВАЛ ДОКУМЕНТИ. И САМ НА СЕБЕ СИ
    ЩЕ СЕ ОТЧИТА. ЛЮБОПИТНО КО
    ША ИЗЛЕЗЕ.
  • 12 безпартиен

    1 0 Отговор
    Каква е заплатата на Сираков в Левски?Не ми се вярва да "работи" без пари!Петайте го левскари,журналисти!Ако Ви каже-проверете!Може да казва истината,може и не!
  • 13 Тото 1 и Тото 2

    0 0 Отговор
    ОТБОРЪТ на ВЛАСТТА се гърчи ! Заслужават си го ! С толкова злоба и простотии ни заливаха , дори казваха , че били САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ . Кои са тези ВСИЧКИ - Божков , Борисов , Пеевски , Батков , Чорни , Бакърджиев , Софиянски , Сталийски ?