Last news in Fakti

16 Юли, 2021 17:14 1 545 3

Барселона има интерес към Лоренцо Инсиние

  • инсиние-
  • наполи-
  • браида-
  • барселона-
  • интерес-
  • трансфер

"Много отбори се интересуват от него, а знам че на него много му харесва Барса", заяви бившият спортен директор на каталунците Ариедо Браида

Барселона има интерес към Лоренцо Инсиние - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият спортен съветник на Барселона Ариедо Браида разкри в интервю за официалния сайт на Наполи, че Барселона следи ситуацията около капитана на италианския клуб: "Инсиние е перфектният играч за Барселона. Той вече е зрял. Много отбори се интересуват от него, а знам че на него много му харесва Барса. Той бързо ще се впише в стила на отбора“.

Браида все пак бе внимателен в изказването си и не коментира какви са шансовете за трансфер на Инсиние на „Камп Ноу“. "Ако бях Инсине, щях да остана в Наполи. Искам той да остане там цял живот. Рисковано е да напуснеш място, където те считат за крал. Инсиние не трябва да си тръгва“, завърши Ариедо Браида.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Герак Митко

    0 0 Отговор
    Барса гонят рекорд за най ниски футболисти.

    Коментиран от #3

  • 2 Alex

    0 0 Отговор
    Е,не мога да ги разбера тия мениджъри от Барса.От една страна намаляват заплатите на основните си играчи,от друга погледа им е в чужди попълнения.То се видя какви качества имат Дембеле,Брайтуайд,Коутиньо,които така и не паснаха на стила на Барса и с право ще си заминат!А имат прекрасна школа юноши.Пуснаха Ансу Фати-страхотен.В чудо се видяха докато не го контузиха и то,това дете,я стане повече от среден футболист,я не...Та Меси започна в Барса на 14 години...
  • 3 Alex

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Герак Митко":

    Така е,колега.То и Меси и Жорди са си дребни,но да не им попадаш на мерника,а Пике,Бускетс са си доволно височки и полезни за отбора.Там е разковничето!