Last news in Fakti

18 Юли, 2021 05:15 1 724 0

Арсенал няма намерение да се отказва от звезда на Италия

  • арсенал-
  • италия-
  • сасуоло-
  • отказване-
  • трансфер-
  • желание-
  • локатели

"Артилеристите" иска да привлекат Мануел Локатели

Арсенал няма намерение да се отказва от звезда на Италия - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Арсенал не се е отказало от възможността да привлече италианския национал Мануел Локатели. 23-годишният футболист показа отлична игра на Европейското първенство, където "скуадра адзура" триумфира с отличието, а през последните няколко години се утвърди, като основен футболист в състава на Сасуоло. Благодарение на изявите си Локатели привлече погледите на някои от топ клубовете на Стария континент.

Ювентус е основният фаворит за подписа на младия футболист, но това не разколебава шефовете на Арсенал, които изпратиха оферта за правата му на стойност 40 милиона евро. Очаква се в следващите седмици да има повече яснота около бъдещето на Локатели.

"Арсенал отправи официална оферта за Локатели. Те силно преследват този играч и предложението им е важно, но… ще видим. Ювентус също иска Локатели, а ние имаме специално отношение с тях. Предстои да имаме нова среща и с торинци", обяви изпълнителният директор на Сасуоло Джовани Карневали.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА