Last news in Fakti

29 Юли, 2021 14:08 3 198 3

Безапелационна! Стойка Кръстева продължава да мачка съперниците си в Токио

  • стойка кръстева-
  • токио 2020-
  • олимпийски игри-
  • бокс-
  • вирджиния фукс

Българката бе изключително категорична и се наложи над съперничката си от САЩ - Вирджиния Фукс с пълно съдийско единодушие

Безапелационна! Стойка Кръстева продължава да мачка съперниците си в Токио - 1

Стойка Кръстева постигна втора поредна победа в Токио е на четвъртфинал по бокс в категория до 51 кг! Българката бе изключително категорична и се наложи над съперничката си от САЩ - Вирджиния Фукс с пълно съдийско единодушие (28:29, 28:29, 27:30, 27:30, 27:30).

Българката започна с добра комбинация от удари на Кръстева. Американката контрира от близка дистанция, което изравни везните в първия рунд. Все пак нашето момиче взе частта с 3:2 съдийски гласа.

Във втория рунд Фукс се активизира, но Кръстева запази безопасна дистанция и успя да спре правите на своята съперничка. Българката вкара серия от успешни удари в последните секунди и спечели и тази част с единодушно съдийско решение.

Фукс стартира агресивно и третата част, но Кръстева демонстрира здрава защита. Темпото поспадна, но в края Стойка вкара няколко атрактивни удара в главата на Фукс и завърши срещата по перфектен начин.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Като гледам резултата не е чак мачкане

    13 0 Отговор
    Иначе браво и успех!
  • 2 Тутанкамон

    26 0 Отговор
    Труден мач беше, но си личеше че нашето момиче беше по-добра. Браво! Дано вземе медал и да зарадва цяла България, че на хората им писна от пумиярите от парламента.
  • 3 Сух

    7 0 Отговор
    Браво! Чудесна новина!!! Успех Стойке!