1 Август, 2021 18:25 10 481 5

Напрежение в Лудогорец (ВИДЕО)

  • лудогорец-
  • напрежение-
  • клаудиу кешеру-
  • валдас дамбраускас

Клаудиу Кешеру почти открито възропта срещу това, че не е в първия състав на "орлите"

Напрежение в Лудогорец (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру коментира лаконично изваждането си от състава на "орлите". В момента румънският стрелец играе за дубъла на разградчани, докато неговите съотборници се готвят за участие в квалификациите на Шампионска лига.

"Невероятно чувство с втория отбор, това е мълчаливият ми отговор на несправедливостта", написа Кешеру. Нападателят публикува видео с попадението си при победата срещу Етър.

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ррр

    5 14 Отговор
    Най-мразя дъртаци да се натискат да развалят и малкото останали добри впечатления у феновете си. Разум ли им липсва, рано ли ги хваща старческата криза, та не могат да се усетят, че е време да спрат или поне да се възползват от възможността да играят по-малко, но по-качествено. Не мога да ги разбера. Или може би всичко е за пари и не ги е еня за феновете.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гледах попаденията му

    4 8 Отговор
    но въобще не са впечатляващи, изгубил е класата си от поне година и половина, някъде тогава го зачеркнаха и от румънския национален отбор, там защо не прави сцени, ми щото парите и бонусите са в Лудогорец. В Румъния даже последно викаха Моци, а него не.
  • 4 Фрг

    5 2 Отговор
    Боли ме х.я за разград,но моци,кешеру и в.стоянов ги зачеркнаха с чиста съвест.
  • 5 Ахмед

    2 0 Отговор
    Той отдавна не е за този отбор,по бавен е от костенурка,защо сам не се откаже,а чака да го изгонят, румънски манталитет