4 Август, 2021 01:00 1 628 0

Джо Харт продължава кариерата си в Селтик

  • харт-
  • селтик-
  • трансфер-
  • медицински прегледи-
  • договор

Вратарят е пристигнал от Лондон в Глазгоу, за да се подложи на медицински изследвания

Джо Харт продължава кариерата си в Селтик - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият английски национал Джо Харт преминава в Селтик, съобщават британските медии. Вратарят е пристигнал от Лондон в Глазгоу, за да се подложи на медицински изследвания и да подпише договор с шотландския клуб. Очаква се Харт до получава заплата по 15 хиляди лири седмично в клуба от Глазгоу. До момента 34-годишният страж беше в Тотнъм, а преди това носи екипа на Манчестър Сити, Бирмингам, Уест Хам, Бърнли, Блекпул, Транмиър Роувърс и Торино.

Харт е изиграл 75 мача за националния отбор на Англия. Вратарят е двукратен шампион в английската Висша лига с Манчестър Сити. Селтик разполага с Василис Баркас и Скот Бейн, които се изявяват неубедително на вратата на "зелено-белите".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА