Last news in Fakti

3 Август, 2021 18:32 1 150 0

Милан започна преговори за Иско

  • иско-
  • одриосола-
  • реал мадрид-
  • преговори-
  • милан

"Росонерите" искат и Алваро Одриосола от Реал Мадрид

Милан започна преговори за Иско - 1
Снимка: БГНЕС

Милан преговаря с Реал Мадрид за привличането на Иско и Алваро Одриосола от Реал Мадрид, съобщават италианските медии. Договорът на Иско изтича през юни 2022 г. и изглежда, че той не влиза в плановете треньора Карло Анчелоти.

Левият бек Тео Ернандес се премести от „лос бланкос“ в Милано преди сезон 2019/2020 и информациите сочат, че десният бек Одриосола може да последва французина на Сан Сиро. Той е набелязан като алтернатива, ако Милан не успее да преподпише с Диого Далот от Манчестър Юнайтед това лято.

Реал Мадрид ще иска между 18 и 20 млн. евро за Иско, като испанският полузащитник е готов да премине в Милан.

Милан работи усърдно по селекцията, за да подсили състава на Стефано Пиоли, който ще участва в Шампионска лига през есента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА