Last news in Fakti

6 Август, 2021 19:45 2 021 1

Юрген Матей: Реваншът с Осиек ще е много труден

  • цска-
  • матей-
  • осиек-
  • награда-
  • очаквания-
  • реванш-
  • лига на конференциите

"Показахме, че можем да играем много добър футбол и да вкарваме голове", заяви защитникът на ЦСКА

Юрген Матей: Реваншът с Осиек ще е много труден - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на ЦСКА Юрген Матей получи наградата за най-добър играч на първия кръг в efbet Лига. Тогава „армейците“ победиха с 4:2 ЦСКА 1948. Снощи пък те победиха със същия резултат Осиек в първи мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Реваншът е другия четвъртък в Хърватия.

"Искам да благодаря за наградата и за това, че сте тук. Вкарахме доста голове в контролата срещу Ботев Враца, както и срещу ЦСКА 1948 и снощи срещу Осиек. Имахме два трудни мача срещу латвийския отбор Лиепая. Ако играем добре, колкото вчера, то не трябва да допускаме два гола, но се радвам, че имаме добър аванс“, коментира защитникът.

"Всеки треньор има собствена идея как да практикува съответна схема. Може да видите по време на мачовете, че малко се връщаме назад и оставяме опонента да играе с топката. Това се прави, с цел да имаме пространства за бързите играчи.

Чувствам се добре, нямам болежки и контузии, така че дано продължа по този начин. Мисля, че ще е труден мач с Осиек на реванша, независимо, че имаме два гола аванс. Знам обаче колко силен е отборът ни, играчите, с които разполагаме. Показахме, че можем да играем много добър футбол и да вкарваме голове. Не мисля, че бюджетите са от значение в този случай“, завърши нидерландецът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жорж

    0 0 Отговор
    Така е. За това да се раздадат на макс.