Last news in Fakti

9 Август, 2021 16:40 3 635 23

Любо Пенев нападна остро Стойчо Младенов: Страхотно лицемерие, нека спре да мяука и мрънка!

  • любо пенев-
  • цска-
  • стойчо младенов

Новият треньор на вратарите в тима Стоян Колев още от два месеца говори насам и натам из Пловдив, че напуска местния Локомотив и се връща в ЦСКА

Любо Пенев нападна остро Стойчо Младенов: Страхотно лицемерие, нека спре да мяука и мрънка! - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият наставник на ЦСКА Любослав Пенев свика пресконференция, в която даде своята гледна точка за уволнението му от "червения" клуб. Той определи постъпката на Стойчо Младенов като лицемерна и долна, като според него сегашният треньор на столичани е трябвало да му каже, че преговаря с клуба. Пенев призна също така, че не е нормална толкова честата смяна на наставници в ЦСКА.

"С моето назначение целите бяха две. Може да се вземе Купата и феновете да са доволни. Това се и случи. Смяната на треньора не е изненада. Не е това начинът обаче. Например един Стоян Колев, който в момента е треньор на вратарите, още от 2 месеца се хвали, че става треньор в ЦСКА. Неслучайно и Стойчо Младенов бе сигурен, че ще стане треньор. Тази промяна е подготвяна от много време.

Защо този треньор не дойде април месец или на лято? Виждал съм го Стойчо два пъти тук, един път след Арда за Купата. Втори път преди началото на първенството", добави още той.

"С колегата от Плоски сме били съотборници в ЦСКА и сме делели една съблекалня. Според мен беше редно, когато и да е, да ми звънне и да ми каже: "Любо, преговарям с ЦСКА". Били сме колеги, съотборници, играли сме рамо до рамо. Не сме приятели, но сме играли заедно. Това го мисля аз. Това не е мъжка постъпка. Проявява страхотно лицемерие. Гадна и долна постъпка от негова страна. Аз съм спокоен, че съм си свършил работата по най-добрия начин.

В следващия отбор отново ще заложа на същия щаб. Те имат моята пълна подкрепа", заяви Пенев относно Стойчо Младенов.

"Веднага искам да започна с това, че искам да има мир и спокойствие. Толква ли съм страшен? Чета, че идвам, за да плюя. Няма такова нещо. Мисля, че е логично и задължително да се чуе другата страна. Минаха 2 седмици, откакто ме уволниха и искам да внеса яснота по някои теми.

Спазих мълчание, проявих уважение, но не получавам същото и това за мен не е нормално. Преди 3 седмици ви казах, че излиза информация от клуба, които работят и са в редиците на ЦСКА, но са всъщност поротив клуба. Това не е нормално и е вредно. Така един клуб не може да се развива професионално.

Това, което се тиражираше, е информация, която е събрана, показана и оттам хора, които не разбират, коментират какво е правено и какво не е. За мен това е една застраховка срещу взети грешни решения и евентуално бъдещи неуспехи.

Аз съм от ЦСКА и искам ЦСКА да успява и да побеждава. Да се работи по най-добрия начин.

Има промяна в ръководството, тя се случи преди около 15 дена. Аз за себе си стигам до извода, че работим на парче в ЦСКА. Треньорите се сменят през няколко месеца, не мисля, че това е сериозно и начинът, по който се случват нещата. Когато има договорки, е редно да се спазват. Година и три месеца договор. Март месец догодина се събираме и решаваме дали ръководството е доволно и дали не. Това е съвсем нормално.

Ние сме били контузили футболисти, няма такова нещо. Те нямат само мускулна контузия. Всички футболисти, които коментираме за контузени - Варела, в подготовката се контузва Евтимов, Мазику от предишния шампионат е контузен, Бисмарк също никой не е знаел, че е опериран от херния и оттам има някакви проблеми с адуктурите. Живков също е с проблеми в колената, идващи от кръста. Бусато от дълги години с проблеми в слабините. Десетина човека, които не успяха да направят една пълноценна подготовка. Отборът е много добре подготвен и физически, и тактически, и технически. Тези контузените тепърва ще влизат във форма. Колегата Стойчо Младенов е редно да престане да мрънка. Има едно наследство и е негова работа да го развие. Вече 2 седмици тренира отбора. Един тим се готви непрекъснато.

Ако Младенов е недоволен от отбора, защо го поема? Стой си вкъщи, след като не ти харесва. Не приема и не толерирам твърдения от хора, които не разбират. Отборът е подготвен, винаги може повече, но за две седмици в Австрия толкова.

"Това е видео, на което провеждаме тестове. Това е тренировка за тестове за сила, бързина, скорост и гъвкавост. Те са избрали този материал с Мено Кох и Гълъбов. Те са от силните футболисти, които могат да повдигнат тази тежест. Това се прави един или два пъти в годината, за да се направи индивидуална програма на играчите. Нищо повече. Има подводници, които работят против ЦСКА и трябва да приключи много бързо. Не искам да се пречи, а да се помага на отбора. Това не е пречка, а е в полза. За мен ЦСКА е нещо много важно и свято. Пожелавам успех на абсолютно всички.

Не съм ядосан, искам ЦСКА да се развива, но се работи на парче. Не ми харесва начина, по който става тази промяна. Нищо повече. Разговарял съм основно с директорите и със Стойчо Стоилов. На мен ми се обади Стойчо Стоилов, за да ми каже, че всички ни махат. Дразня се, когато се показват други колеги, визирам Стойчо Младенов, който не спира да мрънка. Той получава една много добра база и наследство.

Не може един треньор да не е част от селекцията, но аз мога да работя с всички футболисти. Ръководството на ЦСКА се занимава изцяло със селекцията на клуба. Ръководството трябва да внимава с Младенов, защото той обича да се занимава с всички трансфери под всякаква форма. Това не е тайна", коментира Пенев.

"Покани ме от името на собствениците и ръководството Стойчо Стоилов. Много ясен и изчистен разговор - договор за година и три месеца и март догодина се дава оценка на моята работа. Пълна подкрепа и това е", заяви относно назначението си Пенев..

"Обичам ЦСКА и искам този клуб и отбор да се развива. Направихме го с общи усилия, с треньорския щаб и с момчетата.

Аз съм си взел довиждане, с когото е необходими и когато съм могъл. Аз преценявам. Няма да има такава среща за довиждане. Няма проблем, не искам да правим драма, отборът има мач в четвъртък, подготвя се. Просто някои неща трябваше да се кажат и аз съм от другата страна.

Реших да внеса яснота, казахме достатъчно. Пожелавам успех на абсолютно всички. Нямам какво повече да кажа. С никого не съм се карал, разказвам неща, които мисля, че не е редно да се правят. Да се карам? Не се. Съвестта ми е чиста, просто показвам къде е мястото на Стойчо Младенов", завърши бившият наставник на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малий

    12 4 Отговор
    В отбора дето го скриха от допинченгетата и ги глобиха 500 лв.всичко е подло.Ама нали и Пенев
    така стана треньор.
  • 2 Никой така и не разбра в армията

    12 18 Отговор
    От Супата, няма по-добър в България! Единственият който разбира от футбол е! Колкото и да не ви харесва, няма друг да знае повече от него играта!

    Коментиран от #14

  • 3 Айде и ти сега

    8 9 Отговор
    Люпчо отивай при Слафчо ще си паснете на 100%
  • 4 Йорго

    4 9 Отговор
    Супа ела в левски да си отмъстиш
  • 5 Fil

    14 7 Отговор
    Само той не разбра,че нищо не разбира.
  • 6 В е л и к и я

    17 7 Отговор
    Къде по светът го има това кандидат за треньор да се обади на настоящ да му каже че преговаря да го замести ... леле много е глупав ...по добре да не ги беше приказвал тия работи , сега вече стана още смешен и злобен ...!

    Коментиран от #21

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 8888

    11 6 Отговор
    Духай супата
  • 9 ПЕНКО

    7 5 Отговор
    ЛЮБЧО -С ЦЯЛЯТА МИ ПРИЗНАТЕЛНОСТ ЗА ПАСА , НО ТИ СЕ ПРОДАДЕ НА ВИС - ДИСКОТЕКАТА ПОД НДК !!!!!

    Коментиран от #17

  • 10 Ако

    10 5 Отговор
    някой почне да ми обяснява че Стойчо не си плетеше кошницата от половин година ... да духа супата! Всички знаят що е туй Стойчо, а и не дай боже скоро да се превърне в Тройчо, тогава късопаметните ще си спомнят за Пенев!!!! А че до него не знаехте що е победа над Лудогорец, че спечели купата, че "доброжелатели" пуснаха "шокиращи" методи на тренировка, а то е било само тест за сила, а тънките мръснишки подхвърляния на Ст.Мл., че мача се играе 90 мин. - това високо ниво на коректност нали!!! За " многото " контузени, и изведнъж "магесника" идва и .... Та г-н Младенов стига интрижки и мръсотийки, това че си добър специалист не значи, че си достоен човек, а съдбата рано или късно връща такива "жестове"!
  • 11 бягай бе

    4 5 Отговор
    гледай си `мъдото` и пий супата....
  • 12 В е л и к и я

    8 7 Отговор
    Тоя точно преди важния мач с Осиек ли е решил да внася смут в ЦСКА , ясно е че злобата му толко го е обзела че ще бърка магии сигурно отборът да отпадне в реванша за да тържествува нещастното му его ...!
  • 13 Някой

    4 4 Отговор
    Харесват ми и Стойчо и Любо защото са дали много на Цска и го обичат. Не е хубаво това дето се карат.

    Коментиран от #16

  • 14 Може

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Никой така и не разбра в армията":

    Любо не се оправдавай! Обърка жестоко подготовката. Това се видя и в контролите и във мача за суперкупата. Футболистите които разбиха Лудогорец с 4 гола само преди 60 тина дни, сега не можеха да ходят. Мача с Лиапея беше провал, а ти след мача каза че ти харесал. Никога досега не е имало толкова много контузии в ЦСКА. Ти си частично виновен, Караско повече, но все пак упражненията с 200 килограмовата щанга си свърши своето и ти трябваше да предвидиш това.
  • 15 ДА СЕ ЗНАЕ

    4 0 Отговор
    абе тоя ЛЮБЧО Е ЕГАТИ И ПРОСТОТО ГОВЕДО! НЕ ЧЕ МЕ ЕНТЕРЕДУМАТК ЧЕРВЕНИТЕ ГНУСОВЕ. АМА ТОЯ Е ПОА ПРОСТ И ОТ ТУЛОВИЩЕТО МИРИЗЛИВО И КРАДЛИВО БОКО.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ЧИЧОМУ

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "ПЕНКО":

    АУ НЕВЕРОЯТЕН КОМЕНТАР, НАПРАВО ЗА ФЕН НА ЧЕЛВЕНИТЕ ГНУСОВЕ Е ХВАЛЕБСТВЕН.
  • 18 Леле а аз бях сигурен

    1 1 Отговор
    че в интрига. А той днес лично призна, че ги е оставил, даже поощри да го правят, уж ги тествал. Майко мила, този човек е бил луд. Слагат се толкова тежести, колкото да стимулират мускула да съкращава, упражнения с повече тежести са абсолютно безполезни, а в началото на подготовка само психично болен човек може да "тества нещо" с 200кг. А пък кой си говори сам на пресконференции, аз за друг не знам това да го прави. Пенев трябва да се лекува. Ужас. А аз нападах футболистите. Извинявайте момчета, сгреших!
  • 19 Прост

    4 1 Отговор
    Добре че не игра '94-та :)
  • 20 Иво Кънчев

    2 0 Отговор
    Абе, Любо, какво ти е виновен Стойчо Младенов.Защо не отправиш критиките си към джуджето от село Микре, благодарение на което само съществуваме, без да се развиваме? Същото джудже, което продаде за жълти стотинки Десподов, Антов, СОУ, Чорбаджийски, Тиаго и т.н.
  • 21 бобо

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "В е л и к и я":

    Вярно, никъде няма такъв кандидат за треньор.
    Любо иска прекалено много от колегата си в етичен план. И в същото време не казва и дума за човека който го изхвърля. За да си остави вратичка за връщане.
  • 22 БПФ

    1 1 Отговор
    Точно ти ли ще говориш за мъжки постъпки - дето не дойде на юбилея на Ицо Стоичков (дето ти подари златната си обувка като беше болен) и дори на погребението на Трифон Иванов? По-голямо лeке от тебе самия има ли на света?
  • 23 Иван

    1 0 Отговор
    Този е толкова прозд, че няма накъде. На всичко отгоре беше и кандидат за президент на БФС. И той като Бойко е за лечебницата.