Last news in Fakti

10 Август, 2021 10:58 1 934 8

Фен фракция на ЦСКА обяви пълна подкрепа за Стойчо Младенов (СНИМКА)

  • цска-
  • фенове-
  • фракция-
  • офендърс-
  • подкрепа-
  • младенов

Треньорът на "червените" се срещна с феновете снощи

Фен фракция на ЦСКА обяви пълна подкрепа за Стойчо Младенов (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Фен фракцията „Офендърс“ обяви, че възобновява организационната си дейност в Сектор „Г“. Това разкриха от групата чрез официалната си страница.

Решението е било взето след среща със старши треньора на ЦСКА Стойчо Младенов само няколко часа след пресконференцията на Любослав Пенев. Бившият наставник на „армейците“ нападна остро своя колега, който получи подкрепата на „Офендърс“.

На срещата са присъствали и двамата основни лидери на червената агитка - Иван Велчев и Росен Петров.

"Снощи се проведе среща между представители на групата ни и Стойчо Младенов. Генерала изрази ясното и конкретното си желание "Сектор Г" отново да бъде единен, силен и зад гърба му в предстоящите битки. Получихме уверение, че спортно-техническата власт е изцяло в неговите ръце и предстои единствено и само здрава работа в името на ЦСКА“, разкриха от фен фракцията.

От „Офендърс“ допълниха, че никога няма да отстъпят от принципите си и няма да запазят мълчание в случай, че „познати събития от близкото минало се повторят“:

"Считано от днес, нашата група реши да се върне към предишните си функции в Северната трибуна. Думите и пламъкът в очите на Стойчо Младенов, забелязващите се и пожелани от нас промени от последните седмици на структурално и ръководно ниво в клуба, както и нуждите на "Сектор Г" наклониха везните и друга алтернатива не остана. Но нека е ясно на всички - никога няма да отстъпим от нашите принципи и вярвания и бъдете сигурни, че няма да мълчим и бездействаме в случай, че някои познати събития и процеси от близкото минало започнат да се повтарят отново“.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бг фен бе мен

    7 0 Отговор
    Супер са тези подкрепи , вчера бяха зад Любо , днес зад Стойчо , бяха зад Стойкас......абе в Левски и Цска ако някой е зад тебе........мани ти тая работа брат! А Стойчо няма да изкара до края на сезона , Лудогорец се разигра , той и преди ги водеше , ще усети резила и дим да го няма и.....идва супер Любо , бг реалност за жалост......Успех на Лудогорец довечера и на Цска срещу Осиек , и на Локо , ама там силно се съмнявам , все пак успех и на Пловдив. А ръководствата да спрат простотиите и най - сетне да имат дългосрочен план.
  • 2 На снимката

    5 4 Отговор
    Е , това фенове ли са или мутри на Бойко? Щото по света като гледам фенове......двама италианци с шапка футболна топка , мацки рускини с носия , испанци се правят на тореадори , немци носят 20 значки и се смеят и веселят , а това тук.........после защо няма достатъчно млади семейства по стадионите , какво да правят с тези образци на наказателния кодекс. Да си бяха сложили още малко мастило по телата. Господи , Боже опази ни!
  • 3 OFF END

    5 5 Отговор
    ПРИПОЗНАЛИ СЕ ВРЪТКАЛНИЦИ ПОДКРЕПЯЩИ ВЕКОВНИТЕ ОТ ЛОВЕЧ ! OFF ! END !
  • 4 гларус

    4 3 Отговор
    Младенов ако беше мъж, не биваше така да постъпи с Любо. Припознавачите до вчера викаха за Любо ,сега се завъртяха към този който ги фалира и ги направи на ,,Ментето с тирето,,.Собственник,наставник,припознавачи резилът Ви предстои,макар Любо /единственният който е цесекар/ да Ви пожела успех .

    Коментиран от #8

  • 5 Васил Петров

    2 3 Отговор
    Като ги гледам тези на снимката.......полицията веднага да ги прерови за оръжия и наркотици. Това фенове ли са бе? Публика!?? Тъпаци , които са двойкаджиите на училище и ходят по 12-16 нацепени батки да сплашват хорицата по паркове и улици. Да се върне комунизмът и на тез да им пратиш милата и страшна ДС......ти да видиш ред , и кво значи 5 кашона златни медали от олимпиади , я по физика я за атлетика. Нашата демокрация това роди , тъъпи батки ахх пардон - фенове......
  • 6 Ха ха ха

    2 1 Отговор
    На снимката, дядо Стойчо и внуци. Червени сърца, посред люлякови нощи. Да ви се смее ли човек, да ви съжалява ли, че имате ментални проблеми.
  • 7 Бурмата

    2 1 Отговор
    Тоя не беше ли заедно със Сашо апашо, дето ви фалираха. Помните ли го какви плакати имаше и как се пъчеше да ви прибере парите за покупка на акции. Стойчо, рекламното лице на кампанията. Не, че вие купихте, де. Как да не подкрепите, нали най лесно е да припознаете.
  • 8 Чайкъ

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "гларус":

    Абе гларус, Стойчо Младенов е легенда на Литекс. Шампион и носител на купата. Любо какво е постигнал в Литекс? В ЦСКА също без титли беше като съществуваше