Last news in Fakti

10 Август, 2021 15:16 2 753 3

Сензационна новина от Испания: Барса прави последен отчаян опит да задържи Меси

  • барселона-
  • лионел меси-
  • ла лига

Според La porteria, каталунците са провели разговор с аржентинеца тази сутрин, за да обсъдят подписването на нов договор, въпреки официалното сбогуване на нападателя с клуба

Сензационна новина от Испания: Барса прави последен отчаян опит да задържи Меси - 1
Снимка: Twitter


Барселона прави последен отчаян опит да задържи голямата си звезда Лионел Меси. Според La porteria, каталунците са провели разговор с аржентинеца тази сутрин, за да обсъдят подписването на нов договор, въпреки официалното сбогуване на нападателя с клуба.

Генералният директор на „блаугранас“, Феран Ревертер смята, че опцията Меси да остане в Барселона все още е възможна, но източници от клуба споделят, че не са на това мнение. Сделката между нападателя и ПСЖ се смята за финализирана и дори се очаква по-късно днес той да бъде представен официално пред Айфеловата кула.

Решението да се отправи нова оферта към аржентинеца раздели на две директорите на каталунците, след като някои от тях смятат, че не е икономически изгодно Меси да остане в клуба. Президентът на Барселона Жоан Лапорта вече обяви за трудностите, които изпитва клуба във финансов аспект.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диамантената ръка

    8 0 Отговор
    Абе пишете му един договор на минимална работна заплата и осигуровки и другото на ръка...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Батето

    2 1 Отговор
    Клоун.