Last news in Fakti

15 Август, 2021 18:14 1 780 2

Солскяер: Това е истинският Манчестър Юнайтед!

  • манчестър юнайтед-
  • оле гунар солскяер-
  • лийдс-
  • висша лига

Когато вкараш 4 гола за едно полувреме у дома, както ние го направихме, това е най-хубавото чувство в света

Солскяер: Това е истинският Манчестър Юнайтед! - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер благодари на феновете за подкрепата при вчерашната победа на тима с 5:1 срещу гостуващия Лийдс в среща от първия кръг на Висшата лига на Англия.

"Това е Манчестър Юнайтед, това е истинският Манчестър Юнайтед! Именно с помощта на фактора фенове доведох Кавани тук и го задържах. Не можете да си тръгнете след цял сезон без фенове на трибуните. Това беше истинска магия, това означава много за играчите. Атмосферата винаги ви зарежда с допълнителна енергия. Когато вкараш 4 гола за едно полувреме у дома, както ние го направихме, това е най-хубавото чувство в света", каза Солскяер за "Скай Спортс".

Двубоят срещу Лийдс беше първи за Манчестър Юнайтед от март 2020 година с фенове на "Олд Трафорд". На срещата присъстваха около 75 хиляди зрители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    1 3 Отговор
    Тия смешници ,на умряло куче нож вадят.Никога няма да имат титла в Премиър шип,никога след Фергюсън.
  • 2 Сулшяр

    1 0 Отговор
    Сулшяр се казва човека! Колко пъти да ви казвам. Проверете как се произнася името му на норвежки.